Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, Ti összejönnétek kövérebb lánnyal?
5vagyok) szerintem te félre érted.Azért mert kiállok mellette meg megértem, és mert nekem nem is válaszol ezért már egy és ugyanaz személy vagy(unk)? :D Érdekes.. Megértem a gondolkodását. én is csak a hibákat nézem magamba, hogy mennyire depressziós vagyok és mennyire értéktelen szar ember, talán valahogy ő is kicsit hasonlóan van, és ezért tesz fel ilyen kérdést, mert nem hiszi egy királynőnek magát, ami egyébként egy tök jó dolog hogy nem egy talpig beképzelt lány van itt végre. Nem azért vagyunk itt hogy sértegessük hogy mert túlsúlyos nem talál senkit, én is az voltam talán vagyok is, attól ez most azt jelenti ha maradt még nekem való normális csaj az nem fog engem szeretni azért aki vagyok mert éppen nagyobb hasam meg combom van? Ember ne szórakozz már.. Azért vagyunk itt hogy segítsünk, nem? Választ adjunk a kérdezőnek. Oké hogy azt kérdezted hogy titeket zavarna-e, ha titeket zavar ne azt írjátok hogy ez mennyire szar STB hanem hogy biztos van olyan aki ezt elfogadná, sőt én nekem is előbb kéne ilyen lány, mint egy olyan nádszál akihez ha hozzérek törik ketté. Már bocs hogy igy fejkkezem ki magam, de a vékonyság sem a leg jobb, és nem "csak" azokat kell a porba nyomni akik testesebbek.. Sőt egyáltalán senkit se kéne a teste miatt. Lehet valaki betegség miatt is testesebb. Attól még belül ugyan olyan ember, és igen is szeretheti valaki őt is. És ki tudja, talán engem is. Nem azt mondom hogy álljunk le veszekedni, csak ne vegyétek már el szegény lány életkedvét is, inkább bíztassátok hogy fogadja el magát, mert egy kis akaraterővel fogyhat is, és azt is max egészségügyi okok miatt hogy ne legyen semmi baja, és nem azért hogy jobban elfogadják, mert én igy is el tudnék fogadni bárkit szerintem, tehát lehetsz testesebb attól még ember vagy, én is akármennyire gyűlölöm magam ember vagyok mint bárki más, és senkinek nem lehet oka ismeretlenül például azt mondani hogy engem nem szerethet senki, én ezt állítom de úgy hogy valaki nem ismer, ne is mondjon ilyet mert NEM ISMER.
A lényeg az hogy nem ellenségesnek kéne lenni a chaten, hanem válaszolni NORMÁLISAN kedvesen a kérdezőnek, és nem kb beállítani egy szarnak mint ahogy a párral előző barom tette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!