Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk, Ti összejönnétek kövéreb...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, Ti összejönnétek kövérebb lánnyal?

Figyelt kérdés
165 centimhez 91 kg vagyok. Mondjuk nem nézek ki annyinak, akitől megkérdeztem, hogy mennyinek tippel, 75-öt mondott, és el sem akarta hinni, hogy 16-tal több vagyok. Így is zavaró lenne a túlsúly?
2018. nov. 25. 01:14
1 2 3 4 5
 21/47 A kérdező kommentje:
JY5. Már a neved is olyan semmitmondó, mint a válaszod. Több kérdésnél is láttam az ostoba válaszaidat. Megnyugtatlak; nem vagyunk rád kíváncsiak.
2018. nov. 25. 16:24
 22/47 anonim ***** válasza:
(5-vagyok) Úgy hogy nem tudok valakiről semmit szinte, miért jönnék össze vele? De ha úgy lesz mindenképp tájékoztatlak róla :) Egyébként azért írok mert egyrészt igen kiállok mellette és nem azért mert csaj meg nyomulás stb hanem mert nincs igazatok. Én is abba vagyok KB mint ő, és volt 1-2 komment annyira paraszt hogy rossz nézni titeket. Igen kiállok szegény csaj mellett mert egyrészt nincs igazatok másrészt meg ne vegyétek már el a kedvét az élettől is! őt is szeretheti valaki, azért mert van rajta felesleg, és ne azt akarjátok már bemagolni neki hogy azért fogyjon hogy szeressék, mert tudod mit ha 100 kiló lenne de belűl normális én teljesen tudnám szeretni. Ne más miatt, hanem maga miatt fogyjon hogy egészséges legyen, ne etessétek hülyeségekkel, főleg az egyik első válaszoló hogy "túlkóros" még a korát se tudod ember! Azt jegyezzétek meg hogy a külső nem minden, sajnos van olyan akinek például nincs meg az egyk lába, szr ügy de mégis van aki szereti, nem? Akkor miért ne lehetne valakit szeretni mert nem egy csontváz aki ha elesik egyből 3 csontja törik el, hanem egy teltebb forma? (Ami szerintem jobb is) Csak gondolkodj el és szidd magadat, mert nem nagyon érdekel ha neked nem tetszik ha kiállok valami/valaki mellett :)
2018. nov. 25. 16:28
 23/47 anonim ***** válasza:
JY5 elemzem aki nem tudja Johnny a becenevem mindenki így hív kb 15 éves koromtól jelenleg 20 vagyok....ha jól tudom a Johnny első betűje J a vége meg Y és innen adódóan JY. Az 5 pedig a kedvenc számom illetve egyben a születés napom is,szóval eleve van benne logika,csak aki nem tudja annak fura ,de én nem kértem senkit se arra hogy értse is meg.Amugy meg ha kiálsz érte az jó dolog,de lehet a való életbe meg kerülnétek egymást mint a pestist..De miért van olyan érzésem hogy valójában a kérdező és az 5dik válaszoló egy és ugyan az a személy? Roppant érdekes.De eleve nemis ez a gond hanem a kérdés...ha egyszer azt állítja a kérdező hogy ő úgy érzi magát jól ahogy van,akkor miért kíváncsi arra hogy idézem a kérdést: Így is zavaró lenne a túlsúly? Nincs benne logika... azt mondja hogy örül amilyen,de mégis felteszi a kérdést mert mások véleményére kíváncsi..Felse kelledt volna tenned a kérdést ha nem bìrod a kritikákat.És minél tovább fogsz itt válaszolni vagy oltogatni,annál többet fogunk rólad megtudni hogy te valójában még belsőleg is rossz vagy.
2018. nov. 25. 16:44
 24/47 anonim ***** válasza:
62%
Ja és ha nem vagy rám kíváncsi akkor miért olvastad a többi válaszom más kérdésnél? Ebben sincs logika..Ha valakit valami nem érdekel akkor nem fogja se nézni,se olvasni kész passz
2018. nov. 25. 16:49
 25/47 A kérdező kommentje:
Én senkit sem oltogattam. Te is leírtad a véleményedet meg én is. Na pá.
2018. nov. 25. 16:49
 26/47 A kérdező kommentje:
Ja, és honnan a rákból tudnám, hogy szr a véleményed, ha nem olvasom el? Fuck logic. :D
2018. nov. 25. 16:51
 27/47 anonim ***** válasza:
Idézem: JY5. Már a neved is olyan semmitmondó, mint a válaszod. Több kérdésnél is láttam az ostoba válaszaidat. Megnyugtatlak; nem vagyunk rád kíváncsiak. Láttad,vagyis olvastad,ezt neked logika
2018. nov. 25. 16:53
 28/47 anonim ***** válasza:

5vagyok) szerintem te félre érted.Azért mert kiállok mellette meg megértem, és mert nekem nem is válaszol ezért már egy és ugyanaz személy vagy(unk)? :D Érdekes.. Megértem a gondolkodását. én is csak a hibákat nézem magamba, hogy mennyire depressziós vagyok és mennyire értéktelen szar ember, talán valahogy ő is kicsit hasonlóan van, és ezért tesz fel ilyen kérdést, mert nem hiszi egy királynőnek magát, ami egyébként egy tök jó dolog hogy nem egy talpig beképzelt lány van itt végre. Nem azért vagyunk itt hogy sértegessük hogy mert túlsúlyos nem talál senkit, én is az voltam talán vagyok is, attól ez most azt jelenti ha maradt még nekem való normális csaj az nem fog engem szeretni azért aki vagyok mert éppen nagyobb hasam meg combom van? Ember ne szórakozz már.. Azért vagyunk itt hogy segítsünk, nem? Választ adjunk a kérdezőnek. Oké hogy azt kérdezted hogy titeket zavarna-e, ha titeket zavar ne azt írjátok hogy ez mennyire szar STB hanem hogy biztos van olyan aki ezt elfogadná, sőt én nekem is előbb kéne ilyen lány, mint egy olyan nádszál akihez ha hozzérek törik ketté. Már bocs hogy igy fejkkezem ki magam, de a vékonyság sem a leg jobb, és nem "csak" azokat kell a porba nyomni akik testesebbek.. Sőt egyáltalán senkit se kéne a teste miatt. Lehet valaki betegség miatt is testesebb. Attól még belül ugyan olyan ember, és igen is szeretheti valaki őt is. És ki tudja, talán engem is. Nem azt mondom hogy álljunk le veszekedni, csak ne vegyétek már el szegény lány életkedvét is, inkább bíztassátok hogy fogadja el magát, mert egy kis akaraterővel fogyhat is, és azt is max egészségügyi okok miatt hogy ne legyen semmi baja, és nem azért hogy jobban elfogadják, mert én igy is el tudnék fogadni bárkit szerintem, tehát lehetsz testesebb attól még ember vagy, én is akármennyire gyűlölöm magam ember vagyok mint bárki más, és senkinek nem lehet oka ismeretlenül például azt mondani hogy engem nem szerethet senki, én ezt állítom de úgy hogy valaki nem ismer, ne is mondjon ilyet mert NEM ISMER.

A lényeg az hogy nem ellenségesnek kéne lenni a chaten, hanem válaszolni NORMÁLISAN kedvesen a kérdezőnek, és nem kb beállítani egy szarnak mint ahogy a párral előző barom tette.

2018. nov. 25. 16:55
 29/47 anonim ***** válasza:
Kontra kérdés a 47%-os 5-nek. Rasszista vagy?Szereted a romákat? Ha nem vagy fajgyűlölő akkor emelem a kalapom,viszont ha az vagy akkor tényleg bebizonyosodik hogy egy szarember vagy.Hogy honnan adódik a kérdésem? Egyszerű.Ha kiálssz egy motivációhiányos emberért mint a kérdező,akkor a jó romákért is kikéne hogy álj,nem azt mondom hogy szerezsd,csak azt hogy ne gyűlöld őket
2018. nov. 25. 17:24
 30/47 anonim ***** válasza:
Vajon mindet egy zsákba teszed,vagy tudsz külömbséget tenni.Ez a kérdés a kérdezőnek is szól.Innen adódóan fogom megtudni hogy vajon jó emberek e vagytok vagy fajgyülölők
2018. nov. 25. 17:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!