Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 évesen még nem volt barátom. Mi a gond?
Figyelt kérdés
Voltak fiúk, akik ossze akartak jönni velem, de mind éretlen volt, és én nem erre vágyom. 2 évig tetszett egy fiu, végül elmondtam neki, és visszautasított. Ez kicsit csökkentett az amúgy is hangyányi onbizalmamon. Sportolok, nem bulizom sokat, rendesen tanulok. Mit tegyek, hogy nyitott legyek és észrevegyenek a fiuk?2018. nov. 3. 17:03
11/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
#9, amíg így állsz hozza az élethez, tényleg nem sok oromod lesz sajnos. Ne erre alapozd az egészet, nézz korul és nagyon sok dolgot fogsz találni, ami miatt halas lehetsz. Ha ilyen gondolataid vannak, ez sajnos valszeg kívülről is látszik. Legyen önbizalmad, tereld másfele a gondolataid és meglátod, hogy észre fognak venni. Tudom, ironikus, h pont én irok ilyeneket, de ezek beváltak, az mas kérdés, hogy nem a megfelelő fiúk vesznek észre.
2018. nov. 4. 10:43
12/17 anonim válasza:
Kívülről mi vehető egyáltalán észre?
13/17 anonim válasza:
Kedves kérdező,mi a számodra megfelelő fiú? :)
14/17 A kérdező kommentje:
Nekem fontos, hogy normalisan lehessen vele bármiről beszelni, nagyjából egyezzen az érdeklődési korunk. Megbízható, rendes legyen és vmiert az is sokat számít, hogy a szüleimmel is jol kijöjjön. Külsőre nincs ideálom, vagy megfog valaki vagy nem.
2018. nov. 4. 21:52
15/17 anonim válasza:
Nekem szimpatikus vagy azok alapján amiket leírtál és szívesen megismernélek, de gondolom előítéletes vagy az oldal miatt.
16/17 A kérdező kommentje:
Nem azért írtam ki a kérdést, hogy ismerkedjek, de ha 18-21 között vagy, írhatsz. :D
2018. nov. 5. 15:45
17/17 anonim válasza:
Egyáltalán nem gond, teljesen természetes. :)
Én 21 vagyok és még sosem volt barátom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!