Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 évesen még nem volt barátom. Mi a gond?
Miért lenne mindenképpen gond? Élőben engem sem szoktak észrevenni, ilyenkor szokott szóba jönni a net. Vannak társkeresők is, simán érdeklődés alapú csoportok. De volt már, hogy ezen az oldalon ismertem meg végül személyesen is embereket.
24
Az első...igen...én nem tudnék összejönni egy olyan lánnyal,akinek sok palija volt...:) Akkor se ha nagyon sikertelen multam volt a nőkkel.
Ne görcsölj,nyugi.
3-vagyok)) Lehet hogy te 20 évesen bírod, meg is értem, én is bírtam eddig (17). Csak az a baj, hogy van akinek (például nekem is) semmi más öröme nincs az életbe, minden trash úgy ahogy van, és csak egy személy javítana, hogy egyáltalán felkelni legyen kedvem. Biztos csak az én hülyeségem, de én az egész élet és az egedüllét miatt már fel akarom adni az életet, mert eddig nem úgy tünt mint ha akármi értelme is lenne.. Az egésznek... Amúgy nem önsajnáltatás, de ha egész életedbe senki sem szeret és semmi jó nincs veled, ti is így vélekednétek, és igen, ilyen fiatalon is még RITKÁN gondolkodhat úgy valaki, hogy csak egy ember mellett szeretne maradni.
17f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!