Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tini fiúk -őszintén- fontos a mellméret, megnézitek egy lány mellét?
Figyelt kérdés
Nekem viszonylag nagy -75C- de nem vagyok daggadt, sőt..
Fiúk, őszintén, megnézitek a lányok mellét? Tetszik nektek a nagy mell vagy nem számít? Ez lehet döntő szempont?
Inkább 16-17 éves fiúk véleményére lennék kíváncsi
2018. okt. 20. 19:27
11/12 anonim válasza:
Őszintén mondom, hogy nekem, a mell mérete nem számít. Én először a lány szívét nézem meg, arról, hogy mi van az útban nem tehetek... khm... viccet félretéve, nem számít ha kicsi, de túl nagy ne legyen. Igen, tetszik ha formás a lány, de, nem mérvadó. Nekem ez semennyire sem döntő szempont. Nem a lány mellei számítanak, hanem, hogy ki viseli azokat.
12/12 anonim válasza:
11-ez igy van normális ember így gondolkodik, de a 98% ribi, és ez nem csak 1-2 maradék normális srácot IRRITÁL hanem azokat a normális lányokat (nagyon ritka mert egyet se találtam még és fel is adtam az egészet) szóval a normális lányokat akik még páran maradtak, ők lenézik magukat mert külsőre azt hiszik nem érnek fel egy ribivel, mikor sokkel többet érnek az összesnél :D Így meg eleve is, szerinted kit érdekel hogy megnézzük-e vagy sem? Tesznek rá, csak legyen nekik is valaki, az hogy igényel-e valaki szeretetet arra is tesznek rá, csak legyen nekik is végre valaki.. És ez mindkét nemre igaz... Itt már semminek semmi értelme, ha van is normális csaj akkor jó fiatalon valami gagyi seprűfej úgy is tönkre tette az életét ha értitek mire gondolok, és szerintem (mert tudom nem vagyok egyedül aki igy gondolkodik) 1-2 normális maradnéknak az meg nem kell ha ő csak második lehet (Én is ilyen vagyok ez van) és ezt a második dolgot nem csak perverz dolgokra érteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!