Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tini fiúk -őszintén- fontos a mellméret, megnézitek egy lány mellét?
Nekem viszonylag nagy -75C- de nem vagyok daggadt, sőt..
Fiúk, őszintén, megnézitek a lányok mellét? Tetszik nektek a nagy mell vagy nem számít? Ez lehet döntő szempont?
Inkább 16-17 éves fiúk véleményére lennék kíváncsi
Nem igazán számít számomra a mellméret. Nekem fontos azért, hogy valamennyire ápolt megjelenése legyen a lánynak, de számomra a belső tulajdonságok a legfontosabbak.
17/F
Ha nagy melle van, akkor van mit nézni, ha nincs, akkor nincs mit nézni rajta. Mármint... értelemszerűen ha nincs nagy melle, akkor ott nem nagyon van mit nézelődni :D
De ez annyira nem mérvadó. Nagy mellel is lehet szép egy lány, és kicsivel is.
Elsősorban az arca, a bőre és a személyisége az ami fontos számomra. A többi másodlagos.
megnézem, de nem döntő...
ha nagy, ha kicsi nem sokat számít
nem a mellétől akarok valamit, hanem magától a lánytól, sokkal jobban számít az, hogy milyen a személyisége, minthogy mekkora a melle
21 éves vagyok, de 15 évesen is így gondolkoztam, nem sokat számít...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!