Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fontos a mellméret?
Figyelt kérdés
17 éves vagyok alig van mellem, én már kezdem elfogadni és a barátom is azt mondja hogy nem érdekli mekkora mert ő nem csak a külsőmért szeret!De kíváncsi vagyok hogy másoknak mennyire fontos a mellméret!Például a saját melletek mérete számotokra mennyire fontos? Fiúk más lányé vagy esetleg a barátnőtöké? :)2016. aug. 7. 23:10
1/15 anonim válasza:
Nekem nem fontos!
Inkább túl kicsi legyen, mint túl nagy...
3/15 anonim válasza:
Hát, nekem az már bőven vagy pont jó, ami belefér a tenyerembe.. minek nagyobb?? :D
20/F
4/15 anonim válasza:
Nekem is pici. Kezdek megbarátkozni a ténnyel, hogy nekem csak ekkora van. :)
17/L
5/15 anonim válasza:
Amíg nem olyan lapos, mint nekem, addig nem érdekel. :D
6/15 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszolónak!
Csak így tovább :) Aki nem fogad el így az meg sem érdemel ! Így vagy önmagad és tökéletes!
2016. aug. 7. 23:30
7/15 Deniel9 válasza:
Egy nő nem attól lesz nő hogy nagy melle van vagy formás jó segge. Ezek csak ilyen mellékes dolgok. Legalábbis nálam a mell méret nem számít. Szóval emiatt senki ne érezze rosszul magát. 17/F
8/15 anonim válasza:
Kérdező: Férfi vagyok, ezzel arra céloztam, hogy amíg nem olyan lapos a melle, mint egy férfinak, addig nem érdekel, hogy mekkora. :D
9/15 anonim válasza:
Én lány vagyok
En nagyon orulok hogy kicsik vannak, sokkal jobb lehet szerintem minthogyha óriásiak lennének:)
10/15 anonim válasza:
Számomra fontos a saját mellméretem, bár sokkal inkább a formája. Lerontja az önbecsülésem és rossz emlékeket idéz föl bennem.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!