Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Fontos a mellméret?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fontos a mellméret?

Figyelt kérdés
17 éves vagyok alig van mellem, én már kezdem elfogadni és a barátom is azt mondja hogy nem érdekli mekkora mert ő nem csak a külsőmért szeret!De kíváncsi vagyok hogy másoknak mennyire fontos a mellméret!Például a saját melletek mérete számotokra mennyire fontos? Fiúk más lányé vagy esetleg a barátnőtöké? :)

2016. aug. 7. 23:10
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

Én úgy vagyok vele, hogy tudom, hogy a normális férfiaknak nem számít, de engem személy szerint akkor is zavar a sajátom. Nagyon kicsik, és egyáltalán nem érzem nőiesnek magam - legalábbis meztelenül. De nem is annyira maga a méret zavar, hanem inkább a formája, hogy nem olyan szép, kerek, hanem inkább "csúcsos", körte "mellem" van. Na de majd egyszer talán ha lesz valaki, aki szeret, és akinek teljesen megfelelnek a melleim, akkor én is meg tudok barátkozni velük.

20/L

2016. aug. 8. 19:50
 12/15 anonim ***** válasza:
Barátnőmnek is kicsit körtés alakú volt, és nem az a hatalmas.. De én szerettem, bírom akik a mellméret alapján akarnak barátnőt keresni..biztos jót lehet velük beszélgetni, bár én még nem próbáltam :(
2016. aug. 8. 19:54
 13/15 anonim ***** válasza:
75%

sok fiú máshogy van vele, de én sokkkal jobban szeretem a kis mellű lányokat, a túl nagyok meg szerintem egyenesen csúnyák szoktak lenni. (de szerintem messze nem a mellméret a nők legfontosabb tulajdonsága)

nekem sosem volt még annyira kis mellű barátnőm, mint ami igazán tetszene, de ez azért van, mert nem a külsejüket nézem - és persze egyiküknél sem zavart, hogy nagyobb van, mint nekem tetszene, ugyanígy a kisebb sem zavarna akkor sem, ha a nagyok tetszenének...

2016. aug. 8. 21:33
 14/15 anonim ***** válasza:
0%

Nem attól normális egy férfi hogy zavarja-e a lapos mell vagy sem! Egy átlagos méretet mi is elvárunk, ennyi! Nehogy már kisebb legyen a melle mint nekem...

Koplaltok tiniként és még csodálkoztok hogy nem fejlődik ki a melletek!

2016. aug. 9. 06:57
 15/15 anonim ***** válasza:
#14: Ha te mellméret alapján választasz barátnőt, hát sok boldogságot! Azt viszont hozzátenném, hogy a mell nagysága azért a génektől is függ, nem attól, hogy tini korában koplalt-e valaki vagy sem. Nekem tény, hogy azért még kisebbek a melleim, mert nagyon vékony is vagyok, de nem koplalás vagy fogyókúra miatt nem tudok rendesen enni, hanem egyéb probléma miatt. Ha híznék, biztos picit nagyobbak lennének a melleim is, de azért akkor se lennék olyan hú de nagy mellű. Ellenben nagyon sok olyan vékony lányt láttam már, akiknek vékonyságuk ellenére is nagy mellük volt (és nem szilikon), úgyhogy mint mondtam, ezek a gének.... Nem pedig a koplalás.
2016. aug. 9. 19:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!