Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fontos a mellméret?
Én úgy vagyok vele, hogy tudom, hogy a normális férfiaknak nem számít, de engem személy szerint akkor is zavar a sajátom. Nagyon kicsik, és egyáltalán nem érzem nőiesnek magam - legalábbis meztelenül. De nem is annyira maga a méret zavar, hanem inkább a formája, hogy nem olyan szép, kerek, hanem inkább "csúcsos", körte "mellem" van. Na de majd egyszer talán ha lesz valaki, aki szeret, és akinek teljesen megfelelnek a melleim, akkor én is meg tudok barátkozni velük.
20/L
sok fiú máshogy van vele, de én sokkkal jobban szeretem a kis mellű lányokat, a túl nagyok meg szerintem egyenesen csúnyák szoktak lenni. (de szerintem messze nem a mellméret a nők legfontosabb tulajdonsága)
nekem sosem volt még annyira kis mellű barátnőm, mint ami igazán tetszene, de ez azért van, mert nem a külsejüket nézem - és persze egyiküknél sem zavart, hogy nagyobb van, mint nekem tetszene, ugyanígy a kisebb sem zavarna akkor sem, ha a nagyok tetszenének...
Nem attól normális egy férfi hogy zavarja-e a lapos mell vagy sem! Egy átlagos méretet mi is elvárunk, ennyi! Nehogy már kisebb legyen a melle mint nekem...
Koplaltok tiniként és még csodálkoztok hogy nem fejlődik ki a melletek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!