Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hülyülök meg, ha megtetszik egy lány?
Voltak már barátnőim, de mindig megvolt ez az érzés, hogy ha megtetszik egy lány, akkor teljesen elvesztem a józaneszem, hülyeségeket csinálok (mikor mennyire), az elfoglaltságaimban és hobbijaimban nem tudok 100%-ot nyújtani, nem tudok rendesen odafigyelni. Hiányzik egy lány az életemből, de nem annyira, hogy ilyen érzések kínozzak - függetlenül attól, hogy összejön-e az adott lánnyal a kapcsolat vagy sem.
20F
Mindannyian ilyenek vagyunk vagy voltunk, ha megtetszik vagy beleszeretünk valakibe, előtte képesek vagyunk hülyeséget mondani vagy csinálni.
Bár ha nincs jelen akkor is lehet hülyeséget csinálni.
Azt amit csinálsz, abban nem tudod 100%-osan oda tenni magad akkor az a szerelem/tetszés miatt van, mert rá gondolsz vagy fantáziálgatsz.
Ez engem is érdekelne. Én is így vagyok, csak mindegyik viszonzatlan...
187f
Igazából fogalmam sincs, hogy hogyan lehet leküzdeni...
Próbálj meg google-be utána járni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!