Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális, hogy ha valaki megtetszik nekem,1-2 hónapra rá barátnője lesz? 16/l
Figyelt kérdés
Szörnyen félek,hogy egyszer egyedül maradok és nem leszek boldog.Nagyon szeretem az életem, de van benne egy hatalmas űr,és nagyon jól tudom, hogy ez a szerelem miatt van. Akárhányszor szerelmes voltam valakibe vagy megtegszett valaki, egyből barátnője lett, pedig nem mondtam el neki vagy nem adtam a tudtára, nem ijesztettem meg.Sokszor a sírhatnék fog el, ha meglátok egy szerelmespárt,és nem a meghatódottságtól.(Nem egyszer néztem végig, ahogy a kiszemltem valaki mással jár) Viszont nem is szeretnék ilyen 2-3-4 hetes járásokat, mert nem az a fajta lány vagyok, aki csak le akar feküdni a sráccal, hogy érettnek érezze magát meg hogy legyen mivel felvágjon és kész, komolyabbra vágyok, és *főként* ezek miatt szerintetek van esélyem, hogy még így tiniként legyen barátom és szerelmes legyek? Ha igen, ha nem, min változtassak?2017. febr. 16. 16:51
1/8 anonim válasza:
Normálisnak tűnsz nagyon a leírtak alapján. Ha megvan a kinézeted egy minimálisan is akkor tutira lesz barátod, türelem, fiatal vagy még! 20/f
2/8 anonim válasza:
Már nem azért, de ezek a srácok egyetalán tudnak létezésedről?
Ha bejönnek neked, miért nem kezdeményezel?
Pár haveromnak is ilyen hozzáállása van. Bejön nekik egy csaj, de a világért nem kezdeményeznek, aztán sírnak, hogy egyedül vannak (én is, de csak mert g eci ronda vagyok, de ez más kérdés).
Ha nem akarsz a sorsukra jutni, akkor lépj. Ne várj a szőke hercegre fehér lovon.
3/8 anonim válasza:
Ha annyira tetszene neked, rég odamentél volna hozzá beszélgetni.
4/8 A kérdező kommentje:
Tudnak a létezéséről. Rengeteget beszélgettünk, mégis csak *jó esetben* barátnő maradtam, semmi több, míg ő egy másik csajjal jár(t) a szemem előtt, ami szörnyen fáj. És azt mondják, nem vaagyyok csúnya, én sem tartom magam annak
2017. jún. 23. 20:34
5/8 A kérdező kommentje:
.
2017. jún. 23. 20:34
6/8 anonim válasza:
Van ilyen. Ne agyalj ezen, nem érdemes.
7/8 A kérdező kommentje:
De akkor nekem már sosem lesz barátom vagy mi?? Nekem akarok egyedül maradni, ettől félek a legjobban...
2017. jún. 24. 10:21
8/8 anonim válasza:
16 éves vagy... Van még néhány évtizeded párt találni, ne aggódj. A legjobb kapcsolatok mindig akkor alakulnak ki, amikor nem is számítunk rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!