Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Az normális, ha egy 12 éves...

Az normális, ha egy 12 éves lánynak megtetszik egy 14 éves fiú?

Figyelt kérdés
Félreértés ne essék, én a fiú vagyok.
2014. júl. 6. 14:54
 1/7 anonim ***** válasza:
Teljesen természetes.
2014. júl. 6. 14:57
 2/7 anonim ***** válasza:
Ja nem gáz :D
2014. júl. 6. 15:02
 3/7 anonim ***** válasza:

Ha bejöttök egymásnak (bár szerintem a csajszi részéről ez még csak gyerek szerelem, úgyhogy nem hiszem hogy ebből komolyabb dolog kisülhetne) akkor nyugodtan járjatok. Kézfogás, MAXIMUM csókolózás, de több nem mert az bűncselekmény. Csak azt mondom, hogy amikor én ennyi idős voltam nekem is tetszettek fiúk, de nem annyira hogy abból komoly kapcsolat lehetett volna. Bár itt is vannak kivételek, de az nagyon kevés. Én úgy érzem hogy még mindig nem állok készen egy komoly kapcsolatra. Igaz én is gyerek vagyok még de nem hiszem hogy jó ötlet lenne ilyen fiatal lánnyal kezdeni, mert neki még nagyon az iskolára kell koncentrálnia, és hogyha most becsúszna neki egy fiú akkor nem biztos hogy 100%-ig ott lenne órákon. Na mind1. Lehet hogy csak én hoztam ki ebből túl sokat (mert ugye azt írtad csak teccesz neki) de ebből bármi lehet.:) És most ezzel nem oltogatni akartam, csak figyelmeztetni:D.

14/l

2014. júl. 6. 15:16
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha szeretnétek, sztem járhatok! Most nincs suli, mire elkezdődik még együtt vagytok addigra elmulik a kezdeti habos-babos allapot...
2014. júl. 6. 15:23
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.
2014. júl. 6. 15:40
 6/7 anonim ***** válasza:
Most miért lenne baj?:D én 12 éves lány vagyok és már 3 hónapja van barátom 14 éves...
2014. júl. 6. 17:42
 7/7 anonim válasza:
tudom regi kerdes:D de valaszolok,normalis.12 evesen voltam legeloszor szerelmes eletembe egy 14 eves sracba:)vele nem jott ossze (utolag nem is banom). most mar 14 vagyok es kicsivel tobb mint 1 eve van baratom:)
2017. júl. 10. 22:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!