Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ez normális 14 évesen? (L/14)

Ez normális 14 évesen? (L/14)

Figyelt kérdés
Félek,hogy soha nem lesz senkim..eddig még senkim nem volt..:(
2014. júl. 5. 22:03
 1/7 anonim ***** válasza:
nem
2014. júl. 5. 22:04
 2/7 anonim ***** válasza:
Ha akarsz vkit irj nekem
2014. júl. 5. 22:05
 3/7 anonim válasza:
Majd lesz! Csak akarni kell. És esetleg tenni is érte. 14 éves vagy, tényleg semmiről sem maradtál még le. Egyébként szerintem ezzel ne is törődj még, hülyeség. Ráér ez, valószínűleg később dől el, hogy mit is akarsz. Pédául, most úgy érzed, kell neked valaki, lehet pár év múlva meg úgy, hogy mégsem, csak szórakozni akarsz. Velem ez volt. Azt hiszem várj.
2014. júl. 5. 22:07
 4/7 anonim ***** válasza:
Könyörgöm 14 éves vagy ott van előtted az egész élet,ne most foglalkozz ezekkel.Ehez még éretlen vagy(akármit mondasz),majd később.Van akinek 30 évesen nincs senkije,bár annak több oka lehet.Majd lesz valakid ne most depizz ezen,hanem élj.
2014. júl. 5. 22:19
 5/7 anonim ***** válasza:

"Félek,hogy soha nem lesz senkim..eddig még senkim nem volt"

Ezt nem gondoltam volna xD

Ez olyan mint "ha nem akarsz meghalni élj tovább".

Bocs csak eszembe jutott.

2014. júl. 5. 22:24
 6/7 anonim válasza:
Istenkém, ez mi a szar? Miert nem 10 évesen Irod ki? Komolyan, hol tart ez a világ, hogy 14 évesen ez miatt aggódsz? Én 14 évesen meg jatszottam, ne akarj mar ilyen gyorsan felnoni. Élvezd a gyerekkort, olyan hosszú a felnőttkor. Ráérsz meg, hidd el. Majd 16-17 évesen kezdj ilyenen gondolkodni...
2014. júl. 5. 23:39
 7/7 anonim ***** válasza:

szerintem normális... hormonok meg minden... :)

amúgy engem nem akarsz megismerni? :D

2014. júl. 6. 00:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!