Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Miért van az, hogy ha megnéztek az utcán egy lányt és "megtetszik" nektek, akkor nem mertek odamenni hozzá? Persze van kivétel.15/l
Fiúként bátran állíthatom, hogy jó érzés néha megbámulni a lányokat :D
De persze nyilván nem megyek oda leszólítani, mert aztán kinevetnek, ciki lesz a helyzet higy mit akarok, leszól a csaj, hogy "van barátom chh", vagy akár zaklatásnak veszik.
Meg amúgy sem vagyok kibékélve a magabiztosságommal, önbizalmammal.
Szerintem ha szeretnéd, hogy leszólítsanak akkor írd ki a pólódra hogy single vagy.
17/F
Nem tudja foglalt vagy e, kedves vagy e, ismerkednél e, és még sorolhatnám. Fél lépni, a visszautasítástól.Én fordítva csináltam ezt, rendszeresen találkoztam valakivel, és azóta rendszeresen beszélgetünk:)
Szerintem te is szoktál simán bámulni, rendszeresen egy helyen kellene közlekedned, többször látnod, hogy vonzalom kialakuljon.
Így meg csak meglátod, levonod magadban a következtetést, de csak mint futó gondolat, és le is zárul a nagytöbbségnél ez a dolog, nem képzelnek bele többet.
16/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!