Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan küzdjem le a szégyenlősségemet?
Sziasztok!
A problémám az lenne,hogy nagyon szégyenlős vagyok mindenki előtt és nem tudom hogyan küzdhetném le a szégyenlősségemet.
Vannak emberek,akik előtt még a pólómat se merem levenni. És ez a probléma már most ilyen fiatalon megnehezíti a párkeresést és a kapcsolataimat.
Abban sem vagyok biztos,
hogyha lenne egy párom,akit teljes szívemből szeretek előtte se mernék levetkőzni.
Kérlek adjatok tanácsot,hogy hogyan tudnám leküzdeni ezt a szégyenlősséget mert már most érzem azt,hogyha sürgősen nem teszek semmit,akkor ez a dolog meg fogja keseríteni az egész életemet.
fiam, ez nem egyik napról a másikra megy, fejben kell összeszedned magad --> minden ember egyenlő..
- Még mindig nem veled probléma nehogy azt híd, nehéz ezt mondani de csináld azt ami fáj az embereknek! :)
#6: Biciklizés, futás? Ezek "magányos " sportok, az égvilágon senkit nem fog érdekelni, hogy te hogy futsz vagy biciklizel, senki nem fog kigúnyolni.
Otthoni edzés? Súlyzós vagy kardió? A családtagjaid sem fognak gúnyolni.
#7 Biciklizni nem tudok. Egyedül futni nem szeretnék,mert sok embert futás közben gyilkoltak meg...
Súlyzós edzés: már próbáltam,de egyedül az is unalmas :(
Kardió: az nem tudom hogy mi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!