Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan küzdjem le ezt a félelmet?
17 éves fiú vagyok.
Nos, tehát a problémám az, hogy nem merek szóba állni olyan lányokkal, akiknek a profil képükön több mint 200 lájk van, városi és sok fiú barátja van.. Nincs esélyem nála, le fog pattintani.. folyton ez jár az eszembe.. Pedig SZERINTEM nem vagyok egy csúnya srác. magas, sportos....
Szoval nem vagy sportos magas es csunya??
Vagy pedig kiemelted h magas es sportos vagy ami a felszinesegedet tukrozi ha neked ezek a legfontodabbak..
És az kit érdekel hogy hány lájk van a profilképén? Most komolyan a korosztályodnak ez ennyire számít? Vagy a homlokára van írva a csajnak hogy hányan lájkolták a képét?
Összességében azonban legyen az a csaj visszahúzódó vagy 200 lájkos tinipcsa, az a legimponálóbb ha határozottan a tudtára adod, hogy bejön neked. Közhelynek hangzik, de cselekedni kell. Másképp nem fogod tudni leküzdeni, és bántani fog a dolog amikor később rájössz, hogy SEMMI negatív hozadéka nincs annak ha egy csajt leszólítasz (persze ha normális emberként teszed azt). Tényleg semmi. Ne későn gyere rá, csak csináld. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!