Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy küzdjem le ezt az érzést?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy küzdjem le ezt az érzést?

Figyelt kérdés

Van egy fiú a sulimban,és hát eléggé helyes és már régóta "figyelem",és lehet,hogy tetszik.

De ezt egyrészt azért sem akarom,mivel még 15 vagyok és még olyan hülyeség lenne összejönni már valakivel(ha összejönne),és úgyis egy év múlva elmegy a suliból.

másrészt pedig nem hinném,hogy tetszem neki.

Oké párszor rám nézett,de amikor ott állok alig pár lépésre tőle és egyszer sem néz rám,hát nem hiszem,hogy érdekelném.

És pont ezért nem akarom,ezt az érzést,hogy érdekel,hogy neki én vajon tetszem-e,meg foglalkozom vele,leselkedek utána közösségi oldalon,amikor alapból nem akarok kapcsolatot.

Úgyhogy most mit csináljak?

Csak az a baj,hogy nem tudom elfelejteni,mert van egy nap,azt mondom nem is tetszik,kit érdekel?Aztán meg másnap odáig vagyok érte.

Ez hogy van?

2016. ápr. 8. 16:41
 1/1 crudy ***** válasza:
Vagy elhatározod magad és megpróbálod össze szedni vagy túllépsz az egészen. Ha az utóbbi akkor bele kell törődj h sok ilyen lesz az életben és nem egy ilyen helyen fogják neked megmondani h ezzel mit csinálj. Van h nem jön össze.
2016. ápr. 8. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!