Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ismerősöm miért nem tud randizni?
Felnőtt. lol.
22 vagyok és még mindig úgy érzem néha,hogy miaf az élet. tanácstalanul álltam a tb csekkek előtt,alig bírtam megcsinálni a jogsimat,izzadtam mikor a házunkat intéztem a férjemmel. néha még én sem érzem magam felnőttnek..de röhög a vakbelem ha valaki 13évesen annak érzi magát. Öcsisajt,nem véletlen 18év a nagykorúság,13évesen kis porbafingó még csak,semmiről nem képes felelősen dönteni,konkrétan 0 az élettapasztalata,a legnagyobb tragédia az életében ha nem tudja kisírni a szüleitől a legújabb ájfónt. Ne csúfoljuk meg a felnőtt szót azzal,hogy a nagyarcú önérzetes kisgyerekeket is ide számoljuk. Még a középiskolát se végezte el.
Kiégtem a kommentektől, de igazatok van. :DD
Kedves, mélyen tisztelt kérdező. 20 éves vagyok és még mindig gyereknek tartanak az idősebbek. Jogosan, hiszen bár 18 évesen leszel nagykorú, amúgy még 21 éves korodig serdülsz.
Nálunk a fiúk még csak serdülni KEZDTEK 13 évesen. Erre most, érettségi után, a 18-20 éves srácaink többsége még azt se tudja, mit akar dolgozni vagy mi a célja a következő 5 évben. Pedig ők papíron felnőttek. Akkor szerinted ti, 13 évesen mik vagytok?
Kérlek, ne áltasd se magad, se a barátaidat azzal, hogy felnőttek vagytok, mert se agyilag, se biológialag nem vagytok azon a szinten. Ebben a korban gyakorlatilag még személyiségetek sincs, amit "el lehetne adni" a lányoknak.
Mondd meg a haverodnak, hogy pont amiatt nem sikerülnek a "randijai", mert a szervezete semmilyen szinten nem érett meg a dologra. Vagy ciki ezt bevallani, hogy még gyerekek vagytok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!