Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol vannak ilyen lányok? Vagy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol vannak ilyen lányok? Vagy esélytelen, hogy találjak valaki ilyet?

Figyelt kérdés

Szóval még sosem volt senkim, és már nagyon vágyom rá, de sajnos senki sem hajlandó egy picikét megismerni :(

Nekem fontos a romantika, nem szeretem a nagyon ,,tinip*csa'' lányokat.

Fontos számomra, hogy megértő legyen, hogy érdeklődjön a dolgaim iránt. Plusz az ilyen lányok jönnek be, akikkel lehet mély dolgokról beszélni, filozofálgatni, lelkizni, akik ilyen széplelkűen aranyosak.

Na egyszóval egy olyan lányra vágynék akiben megért és komoly kapcsolatot szeretne.

Külsőre viszont nincsenek nagy elvárásaim.

De valahogy ha megpusztulok sem találok ilyen lányt, akivel eddig találkoztam az mind felszínes volt meg hideg, semmi szépség nem volt bennük, csak ez a mai tucat dolog... Nem akarok általánosítani, de tényleg csupa olyannal találkoztam, akinek az élet abból áll, hogy minnél magasabban legyen a tinik hierarchiájában, bulizzon, pasizzon.

Hol tudnék találkozni ilyen lánnyal? Van erre bármi esély, vagy túl nagyok az elvárásaim? Ha igen, hogyan adjak lejjebb belőlük, hogy ne érezzem kudarcnak/megalkuvásnak? Lehet, hogy soha nem lesz senkim?

2018. júl. 15. 21:06
1 2 3 4 5 6 7
 41/63 anonim ***** válasza:

Az nagyon jó :) Nem tudom hány éves vagy, lehet leírtad bocsi. De büszke legyél rá nem szégyellni kell azt ;)

Van még remény ezen a tetű földön :D

2018. okt. 3. 23:24
 42/63 anonim válasza:
46%
Szia! Én ilyen vagyok!
2018. nov. 23. 18:58
 43/63 anonim válasza:
51%
sok ilyen lany van,csak nincs semmi onbizalmuk az “alap elvarasok” miatt. igy nehezebben teremtenek barmilyen kapcsolatot, mert felnek az elutasitastol,csak mert nem olyanok ,mint a nagy tomeg. szemely szerint en is ilyennek erzem magam, az ilyen lanyok viszont normalis,nekik valo fiut nem tudnak talalni.
2018. nov. 23. 19:40
 44/63 anonim ***** válasza:
0%
Ti 15-16 évesen életre szóló szerelmet és miegymást kerestek.. Holott én akkor még az energiám nem abba fektettem hogy jajj én most 15 évesen megtaláljam az életre szóló szerelmemet satöbbi.. Hanem hogy ne legyek egy buta szar és tanuljak.. Ne pofázzak vissza a szüleimnek és majd egy értelmes felnőtt legyek.. Természetesen voltam a barátaimmal szórakozni, bulizni de leginkább csak kint lógtunk az utcán és nem azon agyaltam/agyaltunk hogy na most vajon kit kéne megdugni vagy arra rástresszelni hogy ajjj most nekem miért nincs senkim.. Ez majd jön úgy is magától.. Qurva fiatalok vagytok még ahhoz hogy most így eltemessétek az egészet.. Koncentráljatok inkább arra hogy vigyétek valamire az életbe.. Éljetek a lehetőségeitekkel stb stb.. Nem pedig ez hogy nekem most huhhh de nagy világfájdalmam van és vágdosom magam.. Nem értelek titeket.. :D
2018. nov. 23. 20:10
 45/63 A kérdező kommentje:
Nem írtam, 17 éves vagyok és nem életem szerelmét keresem, hanem egy rendes lányt (a kérdésemben összefoglaltak alapján).
2018. nov. 24. 16:16
 46/63 anonim válasza:
100%

Ahh eskü kéne egy ilyen facebook csoport! Lehetne a neve: A Normálisak.

Én alapvetően olyan iskolába járok ahol szerencsére rengeteg ilyen "normális" lány van. Vagyis volt. Valahogy az idő múlásával kezd látszani, hogy ki az akiben meg van a "p§csásodási-hajlam" (mi poénból így hívjuk, a "normális" barátnőimmel XD). Nagyon elkeserítő, hogy egy olyan barátnőm, aki 1-2 éve még tök normális volt elkezd libaként viselkedni. Szerencsére a közeg miatt nem olyan durva a helyzet, mert nálunk nem annyira elfogadott az osztályközösségben ez a dolog, nem igazán toleráljuk az ilyen lányokat. De azért már vannak páran akikről tudjuk, hogy ilyenek, és az a szomorú, hgy ezt mind a társadalom nyomja. Mert mint már említettem, szűkebb közösségben nálunk ez nem divat, de mindenhol máshol meg igen és ez ténylegesen elkezd terjedni, mint egy vírus, azoknál akiknek van erre hajlama.

Azért jó hallani, hogy vannak még normális emberek a világon!!

2018. dec. 3. 15:20
 47/63 anonim ***** válasza:
52%
Majdnem 1 év elteltével sem sikerült senkit találnod??? Vagy rossz helyen keresel, vagy veled vannak problémák, nem a lányokkal. Ez nem tű a szénakazalban.
2019. ápr. 25. 16:16
 48/63 anonim ***** válasza:
A legközelebb Afrikában. Europaba csak fizetősök vannak. Esetleg csak pénzre mennek. Ha van havi 1 misid akkor majd itt is szóbaallnak veled. Az afrikaiaknak kevesebb is elég.
2019. máj. 23. 22:19
 49/63 anonim ***** válasza:
Itt vagyok, szerintem én is normális vagyok
2019. máj. 23. 23:11
 50/63 anonim válasza:

Vannak meg,csak ritka

16/L

2019. máj. 31. 15:30
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!