Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol vannak ilyen lányok? Vagy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol vannak ilyen lányok? Vagy esélytelen, hogy találjak valaki ilyet?

Figyelt kérdés

Szóval még sosem volt senkim, és már nagyon vágyom rá, de sajnos senki sem hajlandó egy picikét megismerni :(

Nekem fontos a romantika, nem szeretem a nagyon ,,tinip*csa'' lányokat.

Fontos számomra, hogy megértő legyen, hogy érdeklődjön a dolgaim iránt. Plusz az ilyen lányok jönnek be, akikkel lehet mély dolgokról beszélni, filozofálgatni, lelkizni, akik ilyen széplelkűen aranyosak.

Na egyszóval egy olyan lányra vágynék akiben megért és komoly kapcsolatot szeretne.

Külsőre viszont nincsenek nagy elvárásaim.

De valahogy ha megpusztulok sem találok ilyen lányt, akivel eddig találkoztam az mind felszínes volt meg hideg, semmi szépség nem volt bennük, csak ez a mai tucat dolog... Nem akarok általánosítani, de tényleg csupa olyannal találkoztam, akinek az élet abból áll, hogy minnél magasabban legyen a tinik hierarchiájában, bulizzon, pasizzon.

Hol tudnék találkozni ilyen lánnyal? Van erre bármi esély, vagy túl nagyok az elvárásaim? Ha igen, hogyan adjak lejjebb belőlük, hogy ne érezzem kudarcnak/megalkuvásnak? Lehet, hogy soha nem lesz senkim?

2018. júl. 15. 21:06
1 2 3 4 5 6 7
 31/63 anonim ***** válasza:
0%
30- Legalább vagytok. Ha még szartok is a normális gondolkodású de a hülye formámhoz hasonló emberekre, legalább vagytok :'D
2018. szept. 29. 14:23
 32/63 anonim válasza:
35%
Bár több olyan fiú lenne, mint te vagy. :/
2018. szept. 29. 15:17
 33/63 anonim ***** válasza:
32- Azért a csajokból is lehetne olyan aki normális... Én találtam mondjuk pár olyat akik hasonlóak mint én, beszélgettem 1-2-vel de leszarják az embert. Így nem is csodálom hogy mások se tudnak bízni senkibe...
2018. szept. 29. 16:02
 34/63 anonim ***** válasza:
Én sem találok magamnak semmilyen lányt..... minden lány elutasít a külsőm miatt...... Egy olyan lány sincsen Komárom-Esztergom megyében, aki ne a külsőt nézné....... 22/F
2018. szept. 29. 17:12
 35/63 anonim ***** válasza:
Mert a legtöbb ilyen szutyok. Nem érdemes foglalkozni velük. Ha még vannak is normálisak azokat se érdekli senki... Legalábbis engem gyűlöl mindenki.
2018. szept. 29. 17:28
 36/63 MessorKing18 ***** válasza:

Na barátom. Én 18 éves vagyok. Lassan 19 és én már 16 éves korom óta ilyen lányt keresek.

Bár találnék. Volt olyan hogy egy kósza remény miatt hogy hátha ilyen utaztam oda és vissza is 200 km tert. Szóval. Nekem nem is az az akadály hogy hol van. Csak legyen....

2018. szept. 30. 21:29
 37/63 anonim ***** válasza:
36- ez cumi... Amúgy same.. De még remény sincs :D
2018. szept. 30. 22:23
 38/63 anonim ***** válasza:
#30 vagyok, én nem érdeklem az olyan fiúkat, akik normálisak. Mindig a hülyék találnak meg. :/
2018. okt. 3. 16:04
 39/63 anonim ***** válasza:
Hát 30 sokan így járnak, de azok általába 12-13 évesen már nem is szüzek és konkrétan ezzel el is van rontva az életük. Sajnos. Na meg a csalódás ami kiskorba jön
2018. okt. 3. 17:02
 40/63 anonim ***** válasza:
8%
Én még szűz vagyok #39 😉
2018. okt. 3. 21:53
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!