Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esélytelen, hogy valaha is találjak barátnőt?
Tudom magamról, hogy csúnya vagyok, de próbáltam nem törődni vele eddig. Próbáltam már ismerkedni többször is. Az elmúlt fél évben folyamatosan próbálkozok interneten is. De semmi nem lett belőle. Csak pár rövid beszélgetés és kész. Például tinderen is alig van matchem. A legtöbbjük vissza sem ír. Közben pedig minden ismerősömnek, aki használja, rengeteg matchje van, folyton megy randikra, stb.
19F
Akkor pont azok, akiknél próbálkoztál azok nem ismertek meg, biztos ők voltak a menő csajok és nem hagyták hogy megismerjenek, egyből a kinézetre meg mindenféle kis menő fiúkra mennek, én nem ajánlom hogy ilyen lányokat nézzen bárki is.
Próbálkozz és aztán biztos vagyok benne hogy csak lesz valaki, aki értékel:)
1: Pontosan miből gondolod?
2: Az arcom ronda például, azon sajnos nem tudok változtatni.
3: Tudtommal a tini a tizenévest jelenti. Tehát amíg az életkorom a [10, 19) intervallumban van, addig tini vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!