Kezdőoldal » Szépség és divat » Bőr- és hajápolás » Esélytelen, hogy valaha is...

Esélytelen, hogy valaha is szép lábam legyen?

Figyelt kérdés

Néha már a sírógörcs kerülget. Csinos lány lennék, ha a lábam is jól nézne ki. De nekem egy szőrtelenítés sem jó.

Borotvától teli lesz piros pöttyökkel, az epilátortól sebes lesz és egybefüggően vörös. Gyanta itthon nem vált be, annyi pénzem meg nincs, hogy kozmetikushoz elmenjek. A krém sem ér semmit, túl erős a szőrszálam.

Próbáltam a pirosság ellen már különféle fertőtlenítő, hidratáló, ápoló krémeket, olajokat, cseppeket stb stb.

De semmi nem tünteti el...

Voltunk nyaralni a barátommal és az unokatesójával + annak a barátnőjével. A lánynak 4 napon át ugyan olyan szép volt a lába, egy kósza szőr sem volt. Kérdezem ő mit csinál? Epilál. Ugyan olyan epilátora van mint nekem.

De neki hogy lehet olyan szép? Pedig elvileg neki is érzékeny a bőre. (ez látszik az arcán)

Mit tegyek...?

17/L

2013. aug. 22. 10:48
 1/3 anonim ***** válasza:
Ilyen az extra érzékeny, vékony bőr, mindent ki kell próbálni, mire te is megtalálod ami neked jó. Én 4 epilátort próbáltam ki mire végre találtam egy olyat ami tényleg jó nekem is. Ez a Philips Satinelle 6402. Epilálás előtt fürdővel puhítom a szőrt, utána pedig Balea szőrtelenítés utáni krémet vagy kamillás babahintőport használok. 1 napig még pirosas kicsit, de elmúlik, aztán 2 hétig sima a láb. Nekem sem vált be más, sokáig borotváltam amitől ronda is lett a lábam, de kezd már helyrejönni mióta epilálom. A gyanta kozmetikusnál is ugyanúgy szétszedte a bőrömet mintha otthon csináltam volna.
2013. aug. 22. 11:02
 2/3 anonim válasza:
Én is ezzel a problémával küzködök, mint te. Nekem most egy kicsit időigényes módszer beválni látszik. Először is leepilálod, aztán mivel nem egyszerre nő vissza a szőr, ami kinő csipesszel kikapkodom. Hát igen..néha elmegy vele egy fél óra. De már így fél év után kezd látszani, hogy vékonyodnak a szőrszálak. Lehet, hogy hülyeség de nekem bejött... 16/L
2013. aug. 22. 11:02
 3/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm!

Akkor névnapomra meglepem magam egy új epilátorral. hátha.

2013. aug. 22. 11:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!