Hogy néz ki a legszebb csaj/leghelyesebb srác, akit valaha láttál?
Akár személyesen, akár itt gyakorin...
De nem híresség.
A legszebb lánynak középbarna hullámos hosszú haja van, vékony alak, átlagos magas, zöld szemei, szép tiszta arca, hófehér bőre. Az öltözködése egyedi, vagány, nőies, stílusos, de semmiképp nem unalmas divatos.
Pasiból: szőke vállig érő tépett haj, világoskék szemek, nem túl magas, vékony, kisfiús alkat, babaarc. Sötét ruházat, hosszú bőrkabát.
több nagyon helyes srác is van, akit valaha láttam :)
szépségi sorrendben irom le őket:
1. német pasi a tescóban. soha nem fogom elfelejteni. valami fekete zakót tartott a kezében, sötét haj, és sötétkék szemek. soha nem láttam hozzá hasonló tekintet. :)
2. csak internetről ismerem. 185 cm magas kb, vékony sötétszőke haj, gyönyörü szürkéskék szemek, hibátlan fogak. a mosolya nagyon hasonlit az enyémhez. soha sehol, még képen sem láttam annyira tiszta arcot, tekintetet, mint az övé. a legtisztább arc, amit valaha is láttam. :)
3. az én pasim. kb. 176 cm magas, vékony de izmos, zöld szemek (amolyan veszélyes, vonzó pillantás), szabályos vékony száj, picit hosszabb orr, de vékony, és feketés vagy sötétbarna haj, barna bőr.
4. a volt osztálytársam. (aki mellett mellesleg úgy éreztem magam, mint aki bedrogozott). ő is magas, vékony, hatalmas nagy sötét szemek, nyilt, barátságos tekintet. sötétbarna haj. és izmos, vannak kockái is a hasán. sajnos nem beszélgettem vele.
igazából a közös bennük, hogy mindegyikőjünkek karakteresen szép különleges arca van. de a legtisztább arca, a 2. van.
Legszebb lány szerintem egy volt osztálytársam: Vékony alakja van, viszont picit alacsonyabb. Szőke haj, türkizes szem, szép arc, szép bőr, jó stílusérzék.
Leghelyesebb fiú: Még nem láttam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!