Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem bírják a fiúk az ilyen lányokat?
17 éves lány vagyok, és nagyon nem megy nekem a fiúkkal.
Lovaglok, imádok videójátékozni (Mortal Kombatban vagy Tekkenben bárkit elp*csázok), bírom a focit, elég jó tanuló vagyok, nem vagyok ruha meg cipőmániás, nem hordok nagyon sok sminket, nem nevetek úgy mint egy ló.
Külsőre is elég átlagos vagyok. Nem vagyok egy bot, de nem is vagyok molett. 170 centi, 63 kiló. Nem öltözködöm úgy mint egy fiú, de sose hordok haspólót mert nem szeretem őket.
Az összes fiú aki eddig bejött, csak a nádszálvékony, nagyon rövid gatyát hordó, vasalt hajú, acélszemöldökű lányokat bírta..
Nyugtassatok meg, ugye vannak még olyan fiúk akik bírják ha egy lány videójátékozik, csak mert engem még nem hozott össze a sors egy ilyen sráccal se..
Ne parázz nekünk is úgy tűnik, hogy a csajoknak csak a "menő" csávók jönnek be és az átlagos (de nem tömeg vagy éppen valami kissé egyedi stílusú) srácoknak már esélyük sincs...A kérdésedre válaszolva: vannak normális srácok is akiknek nincs ízlésficama :D
18/f
A pávák és a fuckboyok a halálom..
És nem nem várom, hogy szana szét dícsérjetek azért, mert ilyen vagyok, tudom, hogy vannak rajtam kívül mások, csak furi, hogy modnjuk egy sráccal tök jól el lehet beszélgetni, és egyszerűen nem fogyunk ki a témákból, annyi mindenről tudnánk beszélni, aztán közli velem, hogy tök jó, hogy velem lehet beszélgetni mittudom én..., például a Cod-ról, aztán meg mikor arra kerülne sor, hogy elmegyünk valahova, mindig úgy jön ki, mintha csak két haver lennénk. Szóval sose veszik le, hogy én esetleg randira gondoltam..
Ennyire fiús lennék, hogy el se tudnák képzelni azt, hogy egy párkapcsolat legyen köztünk?
Nyugodj meg...van. Tudod az olyan kincset érő nők mint te is vagy nem rohangálnak csak úgy mindenfelé. Meg kell találni őket. Téged is megfognak ne szomorkodj.
20/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!