Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csúnya vagyok, lusta vagyok,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csúnya vagyok, lusta vagyok, kövér vagyok, idegesítő vagyok, buta vagyok, tanulatlan vagyok, bunkó vagyok, ez mennyire zavarja a fiúkat?

Figyelt kérdés
Nekem eddig úgy jött le, hogy nagyon. Viszont a jó tulajdonságom az, hogy őszinte vagyok.
2018. júl. 12. 22:16
1 2 3
 21/25 Fc.fc.Dani válasza:
Írtam privit
2018. júl. 21. 09:56
 22/25 anonim ***** válasza:
Kérdés jelentve, provokáció + ez a modor tűrhetetlen.
2018. júl. 21. 11:13
 23/25 A kérdező kommentje:
Jelentgesd csak, nem törlik a moderátorok, mivel nem provokatív/trágár a mondandóm, csak Te sértődsz meg mindenen.
2018. júl. 21. 22:28
 24/25 anonim ***** válasza:

“Csúnya vagyok”: ez relativ dolog, mindenkinek mas az izlese, es tutira van olyan srac, akinek bejossz. A kulsodrol amugy sem te tehetsz.

“Lusta vagyok”: nagyon sok ember lusta, amivel szerintem nincs is baj

“Idegesito vagyok”: ha tudod magadrol, hogy idegesito vagy, miert nem probalsz meg valtoztatni ezen?

“Buta vagyok”: a képességeket lehet valamelyest fejleszteni.

“Tanulatlan vagyok”: mivel ez a tini kategoria, gondolom meg 18 alatt vagy, amibol az következik, hogy lenne ertelme elkezdeni normálisan tanulni. Nem masok miatt tanulsz, hanem a saját jövőd miatt, ezt is vedd figyelembe.

“Bunko vagyok”: ezen a ponton kene sürgősen valtoztatni, ha fiut akarsz fogni magadnak. Kivétel nélkül senki nem szereti a bunko lányokat (sem a bunko fiukat).

2018. júl. 22. 03:40
 25/25 A kérdező kommentje:
Utolsó, az egyik hülyeségem üti a másikat. Kezdjük ott, hogy mivel lusta vagyok, nem fogok elkezdeni tanulni sem, így tanulatlan maradok... Nem fejtem ki a többit, de szerintem érted.
2018. júl. 22. 11:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!