Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másnak fiúnak is van úgy, hogy nem tud ismerkedni lányokkal, pedig szeretne? De van egy-két fiú (akik semmivel sem különbek, mint én), akiknek megy, mint a karikacsapás, és ez idegesítő.
Hiába vagyok jóképű, sportos alkatú srác, jól is öltözködöm. A szemezésnél tovább nem nagyon jutok. Beszélgetni meg nem olyan egyszerű olyan lányokkal, akiket alig ismersz, csak látásból max., meg sokszor felesleges is, hiszen van barátjuk.
Nagyon sokszor azt kaptam, hogy legyünk barátok, és már ezért sem próbálkozok.
Úgy érzem, hogy egy mellőzött, lenézett ,értéktelen, huszadrangú senki vagyok, aki nem kell a lányoknak.
Teljesen megalázva érzem magam a kudarcoktól. Próbálkozni már nem is merek, mert minek.
Teljesen visszahúzódó lettem.
Tavasszal, a jó időben hatványozottan rosszabbul érzem magam, ha látom a sok szerelmespárt én meg nem kellek senkinek. Hiszen itt a jó idő és nem tudom kihasználni
Télen legalább hamarabb sötétedett és a hideg idő miatt nem láttam az utcán ennyi szerelmes párt.
Először is: nyugii
Mennyi idős vagy? Volt már barátnőd? Ha igen, mennyi?
volt, de azokat buliban szedtem össze,de ilyen helyekre már nem akarok menni
a lényeg, hogy a "nappali" ismerkedés nem megy, de rohadtul nem
ez valószínű azért lehetett, mert ugye buliban meg van a tapizás, táncolunk simulósat stb
na most ezt "nappal" lehetetlen, fogdosni a nőt, anélkül meg üres fecsegés az egész, a lánynál meg barátzónába kerülök és annyi
meg olyan lányoknak tetszem (és ez kölcsönös, mert nekem is tetszenek), akiknek van barátjuk
na most ezzel megint nem tudok mit kezdeni
ja igen 21/F
te hány éves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!