Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy lány az osztályban aki nagyon nyomul rám. Mit csináljak?
Sziasztok, most vagyok először az oldalon.
Az a lényeg, hogy van egy lány az osztályban,aki nagyon nyomul rám.Ezzel az a baj, hogy én 13 évesen.nem akarok párkapcsolatot, és nem is olyan szép a lány tehát nem szeretném.
Facebookon már vagy háromszor szerelmet vallott, egyre jobban zavar.Mit tudnék kezdeni?Hogyan rázzák le magamról tapintatosan?
Szia! Igen eloszor probald meg kedvesen megmondani neki pl sajnalom de nekem nem josz be es ennyi idosen kulonben sem szeretnek kapcsolatot... ha normalis akk megerti... ha ezutan is nyomulni fog rad egyszeruen ne foglalkozz veluk en nagyon nem szeretem a nyomulos fiukat egyszer ketszer kedvesen megmondom h en nem szeretnek tole semmit ha utana sem erti meg ne foglalkozz vele ha zaklat szolj az ofodnek vagy esetleg a haveroknak hatha beszelnek ok is a csajjal :D
13L
Ha nem.szereted mond meg neki nyiltan és őszintén. Ne kertelj, ne szépits! Az őszinteséget értékelni fogja. De ne is ronts a helyzeten! És ami még nagyon fontos személyesen beszélj vele. Hidd el megérti. Sok sikert és probáld kevésbé összetörni a szivét, mert egy lány bosszúja nem.éppen kellemes.
13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!