Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csúnya vagyok, lusta vagyok,...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csúnya vagyok, lusta vagyok, kövér vagyok, idegesítő vagyok, buta vagyok, tanulatlan vagyok, bunkó vagyok, ez mennyire zavarja a fiúkat?

Figyelt kérdés
Nekem eddig úgy jött le, hogy nagyon. Viszont a jó tulajdonságom az, hogy őszinte vagyok.
2018. júl. 12. 22:16
1 2 3
 11/25 anonim válasza:

Szerintem meg nem vagy bunkó, sem buta !!

Lehet sokat bántottak és ez egy jó kis álca ne vegyék észre milyen nagyon érzékeny is vagy legbelül.

2018. júl. 13. 09:39
 12/25 anonim ***** válasza:
Csúnyaságon lehet javítani pl ha kövér vagy lefogysz (ha akarsz).lustaság,ez egy rossz tulajdonság pl nem takaritod ki a szobád,vagy elhanyagolod a higiéniát.Buta vagy,talán nem tudsz olvasni vagy számolni?Arra van az iskola hogy Ne legyél tanulatlan. Bunkó vagy ami azt jelenti hogy egyben arrogáns is,ha valami nem tetszik neked egyből felhúzod magad és csúnyán beszélsz ahelyett hogy szépen átgondolnád hogy mit is akarsz mondani.Megírom neked őszintén hogy ezek tényleg rossz tulajdonságok.Ne csodálkozz ha a többi fiúk úgymond "kerülnek".De egyet még megsúgok:Ha te így jól érzee magad akkor maradj ilyen amilyen most vagy,De necsodálkozz ha nem lesz pasid.Az őszinteség pesig az egyetlen jó tulajdonságod,de neked annyi rossz van hogy a rossz elnyomja azt az egy jót.
2018. júl. 13. 09:57
 13/25 anonim válasza:
Légy önmagad soha ne mások érdekeljenek. Én ezt tettem igaz hogy nemvagyok egy szépség bomba sőt a tulajdonságok közül szinte az összes igaz rám mondjuk a tanulatlan meg a bunkó nem. De észre vettem hogy nem a világnak akarok megfelellni hanem magamnak. Ha egyedül élem le az életemet hát legyen de legalább akkor magam voltam.
2018. júl. 14. 03:27
 14/25 anonim ***** válasza:
Irj
2018. júl. 14. 15:57
 15/25 anonim ***** válasza:
Én egy ilyen lánynak is örülnék már...
2018. júl. 18. 16:58
 16/25 anonim ***** válasza:
Hát igen, ahogy az előző írta, azon vagyok én is. Jó lenne az ilyen lány is. Ha akarsz ismerkedni, írj.
2018. júl. 18. 17:33
 17/25 anonim ***** válasza:

Én is csúnya, lusta, idegesítő, provokáló, bunkó és őszinte vagyok, mégis volt pasim, aki szerint szép voltam, csinos, stb. Sőt nem egy pasi tart még rajta kívül jó nőnek, mert valakinek megfelelnék külsőre és belsőre is, csak ők nem kellenek nekem.

Semmi nem lehetetlen.

/L

2018. júl. 19. 00:11
 18/25 anonim ***** válasza:
Szerinted melyik pasinak kell bunkó lány? Ez a legvisszataszítóbb tulajdonságod a felsoroltakból.
2018. júl. 20. 14:46
 19/25 A kérdező kommentje:
Leszarom.
2018. júl. 20. 16:07
 20/25 anonim ***** válasza:
Akkor mi a f**znak írtad ki a kérdést, ha les**rod? Hidd el, az itt válaszoló ismeretlen hozzászólókat pont hidegen hagyja, hogy egyedül halsz-e meg.
2018. júl. 20. 17:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!