Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak nekem nem jön össze semmi?
Figyelt kérdés
Minden barátom boldog párkapcsolatban él évek óta, szinte nem is ismerek már meg szingli lányt, ha pedig mégis, a legkisebb esélyem sincs nála (nem ír vissza, nem jön randira, stb). Bár én utálom a külsőm, de állítólag sokkal rosszabbaknak is sikerült már.2018. júl. 5. 21:01
11/11 Vargamore válasza:
Jó sorstarsakra találni de mindenkinek azt üzenem hogy ne adjátok fel nekem 2 év alatt rengeteg pofára esésem volt és itt vagyok. Szerintem a hozzáállás nem számít bár sokan mondjak.Mindig 2 emberen múlik a dolog ezért sose okold csak magad.Mindenki aki a párját keresi tuddja hogy valahol valaki együttérez vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!