Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak nekem nem jön össze semmi?
Hát haver, ha ez megnyugtat (nem fog) nekem sem jon ossze semmi mar 2 eve úgyhogy nem vagy ezzel a problémával egyedul. Nekem is kivan mar a f..szom az egésszel 🙄
19f
Társulnék a 2. Válaszolóhoz teljesen egyetértek azzal amit leìrt bár még valamit hozzátennék.
Ne csüggedj ha eleinte nemleges válaszokat és reakciókat kapsz, hanem lépj tovább maradj magabiztos add magad és ìgy egy idő után úgyis megtalálod akit keresel csak nem szabad feladni ilyen könnyen ennyi az egész :D
Az őszinte rövid válasz: Azért, mert ahelyett, hogy javítanál az önértékeléseden, kiírtad ezt a kérdést (vigaszt keresve?).
Mellékesen, ha normális barátaid vannak, nem tart sokból hogy megkérd őket, hozzanak össze valakivel.
Ha olyan lányokkal van dolgod, aki nem ír vissza/ nem megy randira, rossz helyen próbálkozol, az már nem a te hibád. Lépj tovább.
És ha azzal nyugtatod magad, hogy nálad sokkal rosszabban kinézőknek is sikerült már, az nem azt jelenti hogy nekik nincs semmi önbizalmuk.
Szóval hajrá. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!