Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3 éve szingli vagyok, valami tanács esetleg? 20/F
Szívesen mutatnám neked magamat meg a páromat, de nem teszem, mert nem ismerek ;)
Magát sok ember gondolja rondának, pl én, meg ezek szerint te is. De nem biztos, hogy azok vagyunk. Ez a 90/10 dolgot vitatom. Jön veled szembe 100 ember Pesten a nyugatiban. Ismered mind a 100-nak az életét? Lehet hogy 90 rosszabb nálad 10 meg jobb. Sose tudhatod. A külsőleg jó emberek rohadnak belülről leginkább, ne feledd! Nem véletlenül szép kívülről. Így fedi el az összes a lelki szegénységét, ami halálos! ;) szóval..... jah
Mondtam mááááá
Csináljad te is esztőt oszt akkó jovaaaa
Nagyon más gondolkodású emberek vannak itt úgy látom! A kapcsolatomat annak köszönhetem, aki belül vagyok. Sose akartam 50 kilós páwa lenni. Cicababákkal járkálni, meg boka villantós nacit hordani. 100 kiló felett vagyok, ami a magasságom miatt eloszlik valamelyest. Viszont keményen megdolgozom azért, hogy ilyen legyek.
De én hiába akarlak téged meggyőzni arról, ami tény, látom nem lehet. Berögzült vagy és a bemeséled magadnak hogy mindenki jobb nálad. Mindenki másban jó!
Most tudnék írni erről a ki honnan rohad meg miért de nem, mert egész éjjel nem aludtam, már talán nem is fogok, és nincs ehhez idegem. Akkor tartsd magad mindenkinél rosszabbnak meg stb, nem izgat. Hiába nem igaz! Hiába nem vagy a legrosszabb pedig nem ismerlek. De azt javaslom gyorsan fejezd be ezt a felfogást már magadnak teszel ezzel rosszat. Megnéznélek azért egy fotón, már csak kíváncsiságból is. Magamnál kritikusabb ember nem igen van.
Na, öröm volt a beszélgetés. Ez olyan volt, mikor egy mszp-s próbál meggyőzni engem, hogy ne legyek Fideszes ;)
7 ev utan en mar nem is probalkozom, de egyaltalan nem is foglalkoztat a tema. Olyan egy "ertelmes novel valo kapcsolat", mint lottot nyerni. A legtobben feladjak es beerik azzal aki 'nekik jutott', csak azert hogy elmondhassa van valakije/ ne legyen maganyos.
Ha mast valasztanak helyetted, nem 'nyomultal' elegge, vagy nem is volt szandekukban veled lenni. Lehet inkabb hagynod kellene a temat, mert mindenki csak sir hogy nincs jo pasi nincs jo csaj, alsotol a nyugdijas klubig es soha nincs vege. Nem csak ugy lehet letezni, hogy van baratom/baratnom, anelkul hianyos, hibas vagyok... nem igaz. Aki kapcsolatfuggo az megrosszabb helyzetben van, mint aki az ellentetje.
De tenyleg, az ilyet nem lehet megoldani mint a matek lecket, naponta ezer ilyen kerdest raknak fel es ugyanaz a valasz mindig. Nem mindenkinek jut minden ujjara 3 lany akit naponta valtogathat, sajnos ez ilyen mar evszazadok ota.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!