Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor mit is érez?
Figyelt kérdés
Szóval van egy fiú, akivel év elején nagyon jóban voltunk, legjobb fiú barátomnak mondható. Februárban még jobb lett a kapcsolatunk, és mondta, hogy sokat gondol rám, meg hogy nem tudja hogy jól tette-e, hogy nem csókolt meg mikor alkalma lett volna rá. Mostanában pedig messengeren a napjába egyre sűrűbben tesz ki idézeteket, képeket a szerelemről, a szerelmi csalódásról. Akárhányszor rákérdezek, mindig azt mondja, hogy nincs senkije, nem is alakul senkivel. Azért tagadná le, mert engem szeret, nekem viszont barátom van? Vagy tényleg nincs senkije? ő 16/f#barátnő #kép #barát #szerelem #kapcsolat #idézet #plátói szerelem #érzelem #Messenger #szerelmi csalódás
2018. jún. 9. 22:48
1/4 anonim válasza:
Hát ha jól ismered és elhiszed neki, hogy tényleg nincs senkije, akkor biztosan rád gondol, amikor olyan képeket rak ki a napjába.
*bár én az agyam eldobom attól, hogy az ilyen képeket a napom-ban teszik ki, de ez már off*
2/4 A kérdező kommentje:
De akkor miért tagadja, hogy neki nem tetszik senki? Miért nem mondja, hogy tetszik neki valaki, csak nem szeretne róla beszélni?
2018. jún. 9. 22:56
3/4 anonim válasza:
Óh, félreértettem a szöveged, bocsi...
Így már én se tudom a választ. De ha nem hajlandó elmondani, akkor egy időre hagyjad békén, aztán meglátod, talán elmondja az igazat. Gondolom nehéz időszakban van és nem tudja mit írjon.
Az is lehet, hogy azért nem akarja elmondani, mert barátod van. De erre inkább ne alapozz.
4/4 anonim válasza:
Szerintem azért nem vallja be, mert tudja h barátod van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!