Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Érez valaki hasonlóan? Mi...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érez valaki hasonlóan? Mi lehet ebből a kiút?

Figyelt kérdés
Vágyom egy barátnőre, az ismerkedéshez viszont nem sok kedvem van. Egyrészt kevés lány kelti fel igazán az érdeklődésem, másrészt jónéhány ismerkedési kísérletem kudarcba fulladt már, és emiatt eléggé elment a kedvem az egésztől.

2017. aug. 25. 20:21
1 2
 1/14 anonim válasza:
100%
Ismerős érzés
2017. aug. 25. 20:23
 2/14 anonim ***** válasza:
97%
Én is így érzem... Magányosan érzem magam sokszor, de nincs senki aki közeledne felém... Elég kaki egy helyzet.
2017. aug. 25. 20:24
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Nyilván rossz a visszautasítás, de ha kiutat keresel ebből az érzésből, annak a legegyszerűbb módja, ha folytatod tovább az ismerkedést. Ne add fel hamar, mindig vannak kivételek. :))
2017. aug. 25. 20:28
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Én szintén ebbe vagyok, sajna.
2017. aug. 25. 20:38
 5/14 Stark2000 ***** válasza:
100%
Ismerős. :)
2017. aug. 25. 20:51
 6/14 anonim ***** válasza:
100%
Én is, pedig engem még csak vissza sem utasítottak (nyíltan), mert lány vagyok.
2017. aug. 25. 21:38
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Hasonló.
2017. aug. 25. 21:45
 8/14 A kérdező kommentje:
3-as, folytatom én, vagyis néha-néha próbálkozom, de minden egyes alkalommal, mikor nem sikerül, egyre kevesebb kedvem van az egészhez.
2017. aug. 25. 23:30
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Ismerős érzés. Az ismerkedéseimnek eddig mindig az volt a vége, hogy a lány szó nélkül eltűnt, és amíg még beszélgettünk, addig sem voltak túl kommunikatívak.
2017. aug. 26. 17:35
 10/14 anonim ***** válasza:
100%

én jobb napjaimon szeretek ismerkedni, de amikor elkezd komolyabbra fordulni a dolog, egyszerűen meggondolom magamat. persze továbbra is érdekel az illető, de időnként előjön az, hogy "úristen, nekem nincs is szükségem most egy plusz valakire, akivel meg kell osztanom az életem egy elég nagy részét", volt, hogy ez zuhanyzás közben jött rám és konkrétan elkezdtem zokogni a fürdőszobában, aztán pár nap múlva meg amiatt sírtam ugyanott, hogy bárcsak ne lettem volna olyan elutasító (ugyan)azzal a sráccal... pedig vágyom arra, hogy legyen barátom, tudjátok, ezekre a cuki dolgokra, mint pld. együtt filmezés, együtt tanulás suli után valami hangulatos, de apró kávézóban, elköszönés utáni "szeretlek"-ek késő este, hosszú csókok, összebújás télen, veszekedés a kb. semmin, majd gyorsan ki is békülni...

totál nem értem magamat.

2017. aug. 26. 18:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!