Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érez valaki hasonlóan? Mi lehet ebből a kiút?
Figyelt kérdés
Vágyom egy barátnőre, az ismerkedéshez viszont nem sok kedvem van. Egyrészt kevés lány kelti fel igazán az érdeklődésem, másrészt jónéhány ismerkedési kísérletem kudarcba fulladt már, és emiatt eléggé elment a kedvem az egésztől.2017. aug. 25. 20:21
11/14 Stark2000 válasza:
#10-es válaszolónak: Az utolsó pár sorral egyetértek. Nagyon hiányoznak nekem is ezek a dolgok, még sincsen kedvem ismerkedni.
12/14 anonim válasza:
Nekem lenne kedvem ismerkedni, csak nem vagyok megelégedve magammal, plusz önbizalomhiányos is vagyok sajnos. Kinek kell egy 19 éves srác, akinek a lelkét kell ápolgatni? Senkinek a mai világban. Majd ha összeszedem magamat, akkor talán megpróbálok, de addig fölösleges. :\
13/14 anonim válasza:
Velem is ez van. Hiába bókolok meg bármi mindig csak a friendzone lesz a vége. De mindig avval nyugtatom magam hogy ez azért van, mert majd egyszer eljön az igazi 😀
14/14 anonim válasza:
Velem is hasonló a helyzet! Csak én egyszerűen félek, hogy elszúrok valamit! Annyira jó lenne valaki az életemben...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!