Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A félénkségből van kiút a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A félénkségből van kiút a fiúknak?

Figyelt kérdés
19 éves fiú vagyok, nagyon magas, nagyon kisportolt, okos, jó egyetemre járó tag vagyok (nem fényezni akarom magamat). Szerintem és mások szerint helyes is vagyok, több hangszeren, jó anyagi helyzetben vagyok, apám egy igazi showman, mindig ő a társaság középpontja, az az egy bibi, hogy iszonyat félénk vagyok (a lányokkal). A leírtak alapján nem feltételezné senki hogy az vagyok, elégedett vagyok magammal és az életemmel. Ha valakinek, főleg fiúnak hasonló problémája volt és kilábalt belőle, örülnék ha leírni hogyan csinálta? Egyszerűen a lányokra is alig merek nézni, nem hogy odamenni hozzájuk... Levegőnek néznek sokszor a gyengébbik nem egyedei. Tudom sokan azt mondanák hogy csak menj oda, de azért nem olyan egyszerű az nekem. Illetve létezik olyan, hogy egy lány megy oda egy fiúhoz? Nekem sok liter sör kell ahhoz hogy egyáltalán megszólítsak egy lányt :)
2017. máj. 31. 22:13
 1/8 anonim ***** válasza:
Megkérdezhetem, hogy hol tanulsz?:)
2017. máj. 31. 22:27
 2/8 A kérdező kommentje:
Az ELTE-n :)
2017. máj. 31. 22:31
 3/8 anonim ***** válasza:
Szerintem tudok segíteni.
2017. máj. 31. 22:34
 4/8 anonim ***** válasza:
Melyik egyetemre és milyen szakra jársz? (Csak kíváncsi vagyok)
2017. máj. 31. 23:01
 5/8 A kérdező kommentje:
jogász :) de miért fontos ez?
2017. jún. 1. 00:57
 6/8 anonim ***** válasza:
Csak kérdeztem, mert nagy valószínűséggel szeptembertől én is az ELTE-n tanulok tovább én fizika szakra megyek, és lehet találkozni fogunk :D (előző voltam)
2017. jún. 1. 09:38
 7/8 anonim ***** válasza:
Attól TARTOK, hogy nincs xD de jogában áll hallgatni...
2017. jún. 2. 10:27
 8/8 anonim ***** válasza:

Nyugi, velem is hasonlóképpen van.

Pedig mostanában több új emberrel találkoztam, és egyáltalán nem annyira nagy dolog nekem már pl az utcán megszólítani egy embert.

De az a csaj, aki tetszik? Nem tudom ki hogy van vele, de rögtön tele leszek kérdésekkel. Így, meg úgy nézek ki rosszzul, túlsúly stb...

<most hangosan gondolkozom>

Ha lányt látok, akkor miért nem viselkedem úgy, ahogy szoktam?

Ez olyan, mintha pl ötösből akarnék indulni kocsival.

Valamiért ha látok egy jó lányt, mindig ezekre a hülyeségekre gondolok (ehh, amúgy tényleg nem tudom kinek jönnék be), ahelyett, h pl feltennék egy baromi egyszerű kérdést (merre van ez meg az a hely stb)

Miért? xD

17F

2017. jún. 6. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!