Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Talán mostmár érez valamit?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Talán mostmár érez valamit?

Figyelt kérdés

15 éves srác vagyok, már lassan megvan kettő éve hogy egy lány nagyon tetszik nekem. Tavaly Mindenki piszkálta, kiálltam mellette mindig, mostmár a segítségemmel közelebb került azokhoz az emberekhez akik piszkálták, megismerték milyen is valójában. Már tavaly óta tudja hogy érzek iránta valamit, de erről soha nem beszéltünk, egyszer ráírtam, de ő feltűnöen terelte a szót. Én a külsőmmel sem vagyok megelégedve, tavaly 80 kiló voltam, mai nap 72 vagyok. Majdnem 10 kilot fogytam főképp miatta. Mára már olyan a kapcsolatunk hogy mindig beszélek vele minden nap, óráim felén mellettem ül. Van, hogy hajnali kettőig is elbeszélgetünk messengeren. Továbbtanulás is most lesz, és eddig ugy volt hogy egy osztalyba kerulunk, de aztán én másik suli mellett döntöttem, 1 hét múlva ő is abba a suliba jelentkezett, ugyanabba az osztályba. Tegnap beszivattam azzal hogy elköltözök 1 megyével arrébb, és ez volt a reakciója: Tudod hogy Szeretlek, de ez képtelenség, megdöglenék nélküled. Sokszor mond nekem hülyeségből olyat hogy K* rva a nyád meg stb. (Tudom furcsa de ő ilyen XD) Erre mindig az a válaszom hogy: Én is szeretlek.

Erre elmosolyodik, de csak egy pillanatra, aztán nevet. Minden programon velem akar lenni, mellettem ülni a buszon.... Úgy érzem fél lépéssel kint vagyok a Frienzoneból. Jól érzem?

(Köszi h elolvastad<3)

2017. nov. 13. 22:12
 1/2 anonim ***** válasza:

talán alakul valami, ha más nem egy erős barátság ami sokkal többet ér mint a párkapcsolat mert annak úgyis csak nyűg a vége.

ha van lehetőséged akkor répázd meg és közöld vele hogy a barátnője ma este vár téged egy ugyanilyen körre. legyél macsó és ezer csajod lesz . egynél ne ragadj le előbb utóbb úgyis az szenved fájdalmat aki jobban szeret

egy valamit jegyezz meg

soha de soha ne hagyd hogy a te szíved törjék . törj inkább te. taposs el mindenkit így lehetsz a világ ura.

2017. nov. 13. 22:17
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod, de ez nem sokat segített
2017. nov. 18. 14:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!