Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki mit érez, hogyha tetszik neki valaki? A tetszésbe beletartozhat az is, hogyha arról fantáziálok, hogy kettesben sétálunk a karácsonyi vásárban? :D
Figyelt kérdés
2016. dec. 23. 11:14
1/7 anonim válasza:
Beletartozhat :)
Ha valaki tetszik,rámosolygok,őt keresem a tekintetemmel,nézem őt,szinte állandóan rágondolok,ő az első gondolatom,ha felébredek,és utolsó,Mielőtt elalszok
2/7 anonim válasza:
Hogy mit érzek? jót érzek aztán rájövök hogy nincs esélyem és utána rosszat érzek :P
3/7 anonim válasza:
Hopsz bocsi,hülyén válaszoltam a kérdésre (1-es voltam)
4/7 okosóra válasza:
#2 pacsit teso ezzel enis igy vagyok
5/7 anonim válasza:
Hát én is folyton őt keresem a tekintetemmel, érdekel mi van vele, ő minden gondolatom, zavarban vagyok ha rám néz vagy beszélünk( ilyenkor általában beégek). És hát persze fantáziálgatok róla ezt-azt :) :'D elképzelem mi lenne ha... :)
7/7 anonim válasza:
Ha mondjuk látom ha egy fiú néz...nézem a plafont XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!