Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha tetszik 1 lány de nem merek vele kettesben beszélni?
Figyelt kérdés
Ezt a lányt úgy ismertem meg hogy unokatesóm barátja , de csak akkor találkozunk mikor unoka tesómék vagyok.Mikor találkozunk ezzel a lányal meg szokott ölelni, de nem csak engem hanem unoka tesómat is egy haveromat is de már egy ideje meg tetszett ez a lány de nem merek vele beszélni csak mikor társaságban vagyunk2015. jún. 17. 08:56
1/11 anonim válasza:
Beszélj vele nyugodtan :)
El fogod szalasztani a lehetőséget :(
Mitől félsz?
2/11 anonim válasza:
Próbálj meg vele beszélni, nem kell félni tőle. Ha megölel mikor találkoztok csak nem utálhat téged.
Nyugodtan beszélj vele, nem kell rögtön arról beszélni, hogy tetszik neked, csak sima hétköznapi dolgokról beszélgess, mondhatod hogy szimpatikus neked és szeretnéd egy kicsit jobban megismerni.
Szerintem mindenképp próbáld meg, bátorság menni fog:)
3/11 A kérdező kommentje:
Csak az a baj hogy egy kicsit félénk vagyok :(
2015. jún. 17. 12:34
4/11 anonim válasza:
Én is félénk vagyok, de gondolj bele, mit veszíthetsz?:) Hívd el valahova, ha látja hogy kedves vagy vele és kedvel is téged akkor semmi gond nem lesz:)
5/11 A kérdező kommentje:
Majd megpróbálom :) csak remélem a haverok nem fognak szekálni
2015. jún. 17. 20:52
6/11 A kérdező kommentje:
Szerintem ő nem tudja hogy érdekel mert azért olyan jó barátok sem vagyunk meg amikor beszélünk mármint amikor többen vagyunk akkor sem szoktam vele pár mondatnál többet beszélni
2015. jún. 17. 23:02
7/11 anonim válasza:
Hát ha nem nagyon mersz a haverok előtt beszélni vele, akkor esetleg facebookon is írhatnál neki
8/11 A kérdező kommentje:
Szerinted úgy jó hogy először csak ál facebookbol írok neki?
2015. jún. 18. 09:19
9/11 anonim válasza:
Szerintem ne álfacebookról írj, nyugodtan vállald fel magad, csak egy sima beszélgetés lesz, megkérdezed hogy mizu, aztán beszélgettek ilyen kis hétköznapi témákról.
10/11 A kérdező kommentje:
Meg próbálom rossz úgy sem történhet , legfeljebb ugyanolyan kapcsolatban maradunk
2015. jún. 18. 22:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!