Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Soha nem lesz senkim?

Figyelt kérdés
Miért van az ,hogy 17 éves leszek de még nem volt barátom és még soha nem is csókolóztam😞 pedig kedves vagyok mindenkivel,sokat mosolygok,mindig segítek másoknak stb... De még érdeklődést se mutatnak felém a fiúk. Pedig sokan mondják,hogy milyen szép meg aranyos vagyok. Mit kéne tennem,hogy elég jó legyek valakinek? Úgyérzem semmi esély nincs rá,hogy végre boldog legyek.

2018. jún. 1. 22:45
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
#9 írj ha gondolod😊
2018. jún. 1. 23:12
 12/23 anonim ***** válasza:
Írtam , de nem gond ha nem szeretnél.
2018. jún. 1. 23:17
 13/23 Tóth Renátó ***** válasza:
sok sikert
2018. jún. 1. 23:17
 14/23 anonim ***** válasza:

Ha szeretni akarsz valakit szerezz be egy kisállatot az tuti nem bánt meg ;) amúgy hogy félhetsz a csalódástól ha még egy sem volt? :o

Fogadjunk hogy 1 max 2 év és találsz valakit!! Bármiben fogadhatunk :D

Sok paraszt járkál mindenfelé lehet téged több is körülvesz. Inkább adj hálát azért mert elkerültek ezek :D

2018. jún. 2. 08:28
 15/23 anonim ***** válasza:
Önbizalomhiány van?
2018. jún. 2. 09:30
 16/23 anonim ***** válasza:
Ha gondolod velem is beszélgethetsz a 14 es vagyok. Közvetlen barátságos..( nem akarlak felcsípni :D)
2018. jún. 2. 12:25
 17/23 anonim ***** válasza:

#1 vagyok

Megértem, hogy vágysz rá, én is vágyok. Bár soha nem voltam lányokkal körülvéve, szóval így nekem még nehezebb. Mondjuk már középiskolában is infó szakon voltam, ott meg nem igazán vannak lányok. Bulizni sem igazán járok, max haverjaimmal összeülünk, de discoban még életemben nem voltam. Na mindegy, majd csak lesz valaki. :D

2018. jún. 2. 12:34
 18/23 anonim válasza:
Ne stresszelj emiatt, nekem novemberben volt meg az első csókom, 18 éves vagyok :)
2018. jún. 2. 12:44
 19/23 anonim ***** válasza:
Nem jársz bulizni?
2018. jún. 2. 17:30
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Először is, szerezz nagyobb önbecsülést. Számomra nagyon kiábrándító, amikor egy nőnek nincs önbecsülése. Másodszor, az arcod formája nem feltétlen határozza meg a szépséged. Törődj magaddal, ápold a külsőd, figyelj az öltözködésedre, ezek sokkal fontosabbak, hisz ezeket tudod befolyásolni, de az arcod formáját nem. Megfelelő hajstílussal, ruhával és sminkkel amúgy is korrigálhatod az arcod hibáit és egyéb kisebb testi hibákat is. És végül a legfontosabb, ne a barátnőidhez hasonlítsd magad és főleg ne csak azért akarj valakivel együtt lenni, hogy valakivel együtt legyél, attól még boldogtalan leszel, még ha átmenetileg jobbnak is tűnhet a helyzet. Figyelj, még csak 17 vagy, előtted az élet, én 24 éves férfi vagyok és életemben csupán egy komoly kapcsolatom volt, nem is hiányzik jelenleg. Ha megtalálom a számomra megfelelő nőt, akivel megértjük és elfogadjuk egymást, természetesen nyitott leszek rá, de csak azért nem kell, hogy legyen. Azt javaslom, hogy próbálj meg te is így hozzáállni ;)
2018. jún. 2. 17:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!