Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lehet klisés szövegekkel...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet klisés szövegekkel sikereket elérni?

Figyelt kérdés
Most olvastam egy cikket, hogy a leggyakrabban használt klisé az, ha az időjárásról kezdesz el beszélni és hogy sose érdemes ezzel nyitni. De van aki próbált már tényleg lerágott szövegekkel csajozni? Volt vele sikere? :D
2018. máj. 31. 09:32
 1/2 anonim ***** válasza:
Csakis filmes idézetek
2018. máj. 31. 11:08
 2/2 anonim válasza:

Én nem sok lerágott szöveget ismerek,és nem is alkalmaznék ilyet.

Nem véletlen hívják "lerágottnak",a lányok többsége ismeri már ezeket a szövegeket.

Persze hallottam már pár esetet, hogy ez bejött,de azoknál sem a szöveg hatott szerintem, szimplán tetszettek a lánynak a fiú,és nem is igazán érdekelte őket milyen szöveggel mentek oda hozzájuk,csak örültek neki, hogy megszólították.

Inkább ne próbálkozz vele, ha csak nincs akkora önbizalmad, hogy 100+ megalázó elutasítás után is még bőven egoista maradsz.

2018. jún. 1. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!