Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan tudnám elérni hogy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnám elérni hogy először ne a külsőmet nézzék?

Figyelt kérdés

Már egy ideje feladtam, hogy találjak olyat, aki ne ítélne el a külsőm miart és ha nem tetszem neki akkor szóba sem áll velem. Alapjáraton sokan mondták, hogy jó tulajdonságaim vannak, de sokak nem látnak tovább a kinézetnél. Leragadnak ott és ha nem jövök be, akkor otthagynak. Sokszor megkaptam már hogy ronda vagyok. Sosem hiszem el, ha valaki azt mondja nekem, hogy szép vagyok, mert éveken át az ellenkezőjét hallgattam.

18/L

2016. okt. 15. 21:01
 1/3 anonim ***** válasza:

Ismerkedj interneten. Tudom, hogy nem a legjobb módszer de ott biztos, hogy nem a külsődet fogják látni először.

De kíváncsivá tettél. Ha nincs nagyon ellenedre tudnál küldeni egy képet magadról? Vagy legalább le tudnád írni, hogy nézel ki?

2016. okt. 15. 21:47
 2/3 anonim ***** válasza:
Láttam már nagyon csúnya lányt baráttal, viszont az önbizalma hatalmas volt, ami nálad nem állapítható meg. Ne görcsölj rá, éld az életed vidáman, a kisugárzásod is más lesz, majd lesz valaki. 18 éves múltam nyáron, egészen addig görcsösen kerestem valakit, mert hiányzik, de ha ezt az érzést el tudod magadban nyomni az már jó. Beszélgess fiúkkal, flörtölj, stb. Nekem pl még nem volt komoly kapcsolatom, mégse ásom el magamat, majd lesz valaki aki elfogad, úgy ahogy vagyok, kopaszon, fekete öltözetben és az acélbetétesemmel együtt :D
2016. okt. 15. 23:20
 3/3 b95 válasza:

Ismerek olyan lányt, aki bár rondának tartja magát, valójában nagyon szép - annyi, hogy nem felel meg a mai trendeknek - vagy legalábbis ezt gondolja.

Szerintem ha nem érzed magadat szépnek, próbálj meg alakítani a külsődön.

Pl. ha szemüveges vagy, lehet, hogy a szemüveged nem előnyös az arcodhoz. - Lehet hülyén hangzik, de ez is sokat számíthat az összképben.

21/F

2016. okt. 16. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!