Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nincsen senki aki érdeklődne irántam?
16 éves leszek nem sokára, és lány vagyok
Egyáltalán nem azzal van a baj, hogy baj, ha nincs barátom, mert nem erről van szó
Esküszöm..mindenkinek összejön bármi..tényleg bármi, rágondolnak hogy ezzel szeretnének járni, ez tetszik nekik, egy honap mulva mit látok? Együtt vannak
Akkor jön az, hogy lehet a kinézetemmel van a baj
Igen, nem vagyok egy topmodell, de próbálok fogyni, meg azért itthon edzek is, meg biciklizek, szóval, nem csak zsír ami van rajtam
Egyszerűen senkivel nem vagyok jóban sem, aki fiú és ez nagyon elszomorít..a suliban is eléggé ki vagyok közösítve, mert nem leszek a "cselédje" holmi sarki k...nak
Egyszerűen az hiányzik, hogy tudjam, hogy valakinek...bárkinek is az esete lennék, mert ez így egyszerűen nagyon elszomorít, és emiatt sokszor rossz a kedvem, és sírok is
Szerinten a viselkedésemmel sincs különösebb baj, vagyis nincsen nagy hangom meg feltűnési viszketegségem
Mit tehetnék?
Btw nem neten szeretnék ismerkedni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!