Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nincsen senki aki...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincsen senki aki érdeklődne irántam?

Figyelt kérdés

16 éves leszek nem sokára, és lány vagyok

Egyáltalán nem azzal van a baj, hogy baj, ha nincs barátom, mert nem erről van szó

Esküszöm..mindenkinek összejön bármi..tényleg bármi, rágondolnak hogy ezzel szeretnének járni, ez tetszik nekik, egy honap mulva mit látok? Együtt vannak

Akkor jön az, hogy lehet a kinézetemmel van a baj

Igen, nem vagyok egy topmodell, de próbálok fogyni, meg azért itthon edzek is, meg biciklizek, szóval, nem csak zsír ami van rajtam

Egyszerűen senkivel nem vagyok jóban sem, aki fiú és ez nagyon elszomorít..a suliban is eléggé ki vagyok közösítve, mert nem leszek a "cselédje" holmi sarki k...nak

Egyszerűen az hiányzik, hogy tudjam, hogy valakinek...bárkinek is az esete lennék, mert ez így egyszerűen nagyon elszomorít, és emiatt sokszor rossz a kedvem, és sírok is

Szerinten a viselkedésemmel sincs különösebb baj, vagyis nincsen nagy hangom meg feltűnési viszketegségem

Mit tehetnék?

Btw nem neten szeretnék ismerkedni

2018. ápr. 24. 16:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Mutass képet, hogy lássuk, milyen a külsőd!
2018. ápr. 24. 17:09
 2/12 A kérdező kommentje:
Max megadom az instám, és ott meg tudjátok nézni, de azt is csak privibe küldöm
2018. ápr. 24. 17:25
 3/12 anonim ***** válasza:
Úgy is jó.
2018. ápr. 24. 17:26
 4/12 anonim ***** válasza:
Ezt sok minden befolyásolhatja fontos lenne hogy nézel ki mellesleg így neten kevés dolog jön át de én bízok benne hogy valakit úgyis fogsz találni.
2018. ápr. 24. 18:18
 5/12 anonim ***** válasza:
Mert nem figyelnek fel rád. Mi olyat tettél eddig, amivel kitűnnél a többi ember közül? Ha semmit, akkor ne csodálkozz, ha tettél ilyet, akkor lehet nem a megfelelő emberek tudnak róla.
2018. ápr. 24. 18:26
 6/12 anonim válasza:
Kérlek szépen küldd el az instagramod, hogy tudjak véleményt mondani.Mellesleg vannak olyan fiúk akiknek sokkal fontosabb a belső mint a külső és letudod hozni a lábáról a viselkedéseddel, tetteiddel, szavaiddal, én is ilyen vagyok.17/f
2018. ápr. 24. 19:00
 7/12 anonim ***** válasza:
Nekem is elküldheted az instád...
2018. ápr. 24. 20:31
 8/12 anonim ***** válasza:
Jöhet az instád.
2018. ápr. 24. 21:40
 9/12 anonim ***** válasza:
Irj
2018. ápr. 25. 08:02
 10/12 anonim ***** válasza:

Nekem is elküldheted nyugodtan ha szeretnéd:) egyébként biztosan lesz vki akinek tetszeni fogsz

17/L

2018. ápr. 26. 13:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!