Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem tetszem egyik...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tetszem egyik lánynak sem?

Figyelt kérdés
Már többel is próbálkoztam de egyik sem jött össze, mind visszautasított. Sok lány szerint jóképű, okos és kedves is vagyok( azok szerint is akikbe szerelmes voltam). De mésem kellek nekik. Nem vagyok túl sportos de erre meg van az egészségügyi okom. Nem is nagyon vagyok menő, nem járok inni cigizni stb. Szeretem a matekot meg a fizikát. Talán éppaz utolsó pár mondat a probléma? Még a hülye bátyámnak is volt már(1 évvel idősebb). De változni nem akarok.

2018. ápr. 13. 19:05
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Én is iszok alkalmakkor. Csak nem minden hétvégén. Csak azt nem értem hogy miért nincs olyan aki ezt észrevenné? Hogy nincs olyan lány akinek ez tetszik? Hogy menőbb olyannak lenni aki lenéz másokat? Beszól nekik. Bezzeg akkor jó vagyok amikor segíteni kell nekik.
2018. ápr. 14. 20:30
 12/18 A kérdező kommentje:
Az a személyiségemmel a probléma hogy hiába teszek bárkiért bármit sosem kapom vissza és ezt nem értem meg. És amúgy azt is mondták hogy kedves vagyok.
2018. ápr. 14. 20:33
 13/18 anonim ***** válasza:
Jó, ez már a végleg. Az olyan lány, aki abuzáló pasival van, az egy idióta csitri. Egyébként valószínűleg azért nem kapsz vissza másoktól semmit, mert csak egy kihaszálható gyereket látnak benned, és semmiképp sem egy olyan pasit/férfit, aki tud nekik nyújtani dolgokat. Ezen kell változtatnod, legyen kisugárzásod.
2018. ápr. 14. 21:02
 14/18 A kérdező kommentje:
Arra én is gondoltam hogy kihasználnak.
2018. ápr. 14. 21:12
 15/18 anonim ***** válasza:

Az élet már csak ilyen. Adunk-adunk-adunk. Ha úgy érzed, hogy kihasználnak akkor nem az adást kell megszüntetni hanem meg kell tanulni kivenni az életből magadnak a jót. Egyébként ha valaki nem iszik cigizik azzal semmi baj, de egymagában nem nagy erény. Nem kell rá felvágni se, láttunk már olyat aki 40 évesen kezdett inni és pár év alatt tönkre ment minden amit addig elért.

Azt sem várhatod, hogy ma jót teszel valakivel akkor már holnap visszakapod. Ez egy tendencia, és csak a mesében igaz, hogy jótét helyébe jót várj. Azt tartják akik értenek ehhez, hogy általában többet kell adnunk mint amit visszavárhatunk.

Ehhez képest ismerek olyanokat is akiknek nem szokásuk a segítés és egész jól boldogulnak. Sőt!

Számomra ebből az következik, hogy a jótékonyság is kevés a boldogsághoz.

Engem lányként a szinpátián kivül jobban érdekel, hogy miről tudunk beszélgetni, van-e valami ami mindkettőnket érdekel? Mennyi humorérzéked van, vagy esetleg egy ideggörcs vagy? Mennyire hasonlít az ízlésünk ételben, külsőben, stb?

2018. ápr. 15. 09:56
 16/18 A kérdező kommentje:

#15 nagyon igaz hogy hogy nem jutott eddig eszembe.

Egyébként szerintem nem túl sok lányt érdekel az ami engem. Pontosan eddigi egész életemben csak egy olyan lánnyal találkoztam akinek tetszettek a tudományok de ő is olasz volt és csak hallottam róla. Ízlésem a filmek terén a horror, sci fi, humoros és természettudományos dokumentum filmek. Kaják terén szeretem az újat megkóstolni de van amikor megbánom. Humoromat jónak tartják de nem mindig jön össze mert van amikor nem is figyelnek rám. Ez nem tudom hány korombeli lánynak ugyan ilyen az ízlése. Sokat is gondolkodom tudományos dolgokon.

2018. ápr. 15. 20:08
 17/18 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?
2018. ápr. 16. 18:16
 18/18 A kérdező kommentje:
Tinédzser ( csak nem akarok minden személyes adatom kiadni)
2018. ápr. 17. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!