Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem tetszem egyik...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tetszem egyik lánynak sem?

Figyelt kérdés
Már többel is próbálkoztam de egyik sem jött össze, mind visszautasított. Sok lány szerint jóképű, okos és kedves is vagyok( azok szerint is akikbe szerelmes voltam). De mésem kellek nekik. Nem vagyok túl sportos de erre meg van az egészségügyi okom. Nem is nagyon vagyok menő, nem járok inni cigizni stb. Szeretem a matekot meg a fizikát. Talán éppaz utolsó pár mondat a probléma? Még a hülye bátyámnak is volt már(1 évvel idősebb). De változni nem akarok.

2018. ápr. 13. 19:05
1 2
 1/18 A kérdező kommentje:
Bezzeg a segghūlye, bunk0 pasi az jobb.
2018. ápr. 13. 19:07
 2/18 anonim ***** válasza:
Szia arra kíváncsi lennék hogy ptobalkoztál náluk. Főként a "rosszabb" pasikat azért szeretik a lanyok mert nem csak a csaja körül forog a világ más lányokkal is jól szórakozik ez mellett magabizzosak viszont nekik is vannak olyan tulajdonságaik amiket a lányok nem szeretnek de számukra a rosszfiúk jó tulajdonsagai mutatják a férfiasságot ezzel nem azt akarom mondani hogy légy bunkó csak azt hogy próbáld meg átvenni a jó tulajdonságokat.
2018. ápr. 13. 21:30
 3/18 A kérdező kommentje:

Úgy próbálkoztamnhogy több hétig beszélgettünk aztán jónak tűnt és megkérdeztem és otthagyott. Meg a bunkó osztálytársaim hallgatóztak és aztán meg azzal basztattak. Persze ezek után meg a csaj mondta hogy jó csávó vagyok...

Én is jóban vagyok sok lánnyal. Egyszer az egyiket megkérdeztem hogy mi a baj velem és azt mondta hogy nézzek magamra de nem értettem.

2018. ápr. 13. 21:35
 4/18 anonim ***** válasza:

nézz magadra = gáz, ahogy kinézel :D

Egyébként a leírásod alapján azért nem jössz be a lányoknak, mert egy gyerekes barom vagy.

2018. ápr. 13. 22:09
 5/18 A kérdező kommentje:

Azért vagyok gyerekes mert a cigivel meg a piával nem b***om el az életem?

Egyébként szerintem nem gáz ahogy kinézek mert a leírásom alapján más lányok jóképűnek tartanak.

Ja és normális válaszokat vártam.

2018. ápr. 14. 04:24
 6/18 anonim ***** válasza:
Ha a tizenéves lányok között válogatsz ott a rendesebbek a beszélgetésnél többet namigen akarnak. Ha neked több kell akkor próbálkozz előbb idősebbekkel. Nekem tetszik ha egy fiú társaságban humoros (gyerekes), az nem komolytalanságot jelent. Ne aggódj! nem kell, hogy az embert mindenki szeresse, elég ha 1- et találsz. Én is éltem az életet úgy ahogy jött, férjhez mentem, gyerekeket szültem, elváltam, most 60 éven túl lett olyan élettársam akire egész életemben vágytam
2018. ápr. 14. 07:39
 7/18 anonim ***** válasza:
Ha tizenévesen ilyen szinten elítéled a piát és a cigit, akkor nem felsőbbrendű vagy, hanem egy komplexusos gyökér. Már bocs. És nem arról van szó, hogy minden pénteken hányásig kellene innod magad. Nem baj, folytasd csak mások lenézését, pontosan ez az út vezet a barátnőszerzéshez, hajrá hajrá. :D
2018. ápr. 14. 18:12
 8/18 A kérdező kommentje:
Persze mindjárt el is szívok egy szálat meg iszok egy doboz sört. Még most elkezdem pusztítani az agysejteim és a tüdőm. Hiszen ez a menő nem?
2018. ápr. 14. 19:32
 9/18 anonim ***** válasza:
Nem kell csinálni ezeket, ha nem akarod, de kicsit (nagyon) gáz, hogy úgy tekintesz ezeknek a fogyasztóira, mint vmi alsóbbrendű lényekre. Az alkohol egyébként csak évtizedes masszív alkoholfogyasztási távlatokban mérve pusztítja az agysejteket, de hát mit érdekel ez téged, neked is így is megvan az erkölcsi alapod, hogy elítélj másokat. Nem jutott még eszedbe, hogy ha jóképű vagy, akkor valszeg a személyiségeddel van a probléma?
2018. ápr. 14. 19:48
 10/18 anonim ***** válasza:
Ugyanez igaz erre a "bunkó pasizásra" is. Tudod azért ők tetszenek a lányoknak, mert izgalmasak, van miért beléjük szeretni, képesek arra h férfiként viselkedjenek. Nem ismerlek, de a hozzászólásaid alapján te ennek az ellenkezője vagy, csak a komplexusos elutasításodtól nem vagy képes belátni ezt.
2018. ápr. 14. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!