Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tehetnék hogy el tudjam fogadni azt hogy egyetlen egy
lánynak sem tetszem?
Figyelt kérdés
Az a baj hogy sohasem járok sehova iskolán kívül és barátaim sincsenek ezért mindig arra terelődnek a gondolataim hogy miért nem tetszem kivétel nélkül 1 lánynak sem.
Ha megyek a vonaton vagy buszon akkor is figyelem hogy melyik lány néz engem és mindig azt veszem észre hogy senkisem.
Bár elég rosszul látok....
Suliban is egyedül szoktam ülni egy padon és ott sem néz meg senki.
De miért nem tetszem egy lánynak sem? :( Mert szerintem senkinek sem.
Hogy tudnám elfogadni könnyebben hogy nekem nem lehet barátnőm?
17/f
2016. febr. 10. 14:58
1/8 anonim válasza:
Erre én is szeretnék választ:(
2016. febr. 10. 15:04
2/8 anonim válasza:
rossz szemszögből látod a dolgokat...ne azt nézd hogy te kinek tetszel hanem hogy neked ki tetszik aztán menj oda hozzá és szerettesd meg magad vele vagy sikerül vagy nem senki sem tudja majd ha zsinorban kapsz sok visszautasitást akkor kezdj el ezen gondolkodni addig nem érdemes mert senki sem ismer nem is tudnak véleményt sem mondani rólad :
2016. febr. 10. 15:11
3/8 anonim válasza:
Hidd el,hogy 20/25 ev mulva nevetve olvasod majd ezt vissza :) Az ilyen hozzaallas miatt nincs baratnod es mert tul sokat gondolsz erre az egeszre rastresszelsz stb. En elhiszem,hogy nehez igy,de nem kell erre ennyit gondolni. Attol meg,hogy magadat sajnaltatod es ezen kattog az agyad nem lesz jobb sot az egesz rosszabbra fordul. Es tapasztalatbol beszelek. Probald meg a jo oldalarol megkozeliteni az egesz dolgot, adj a kulsodre jarj tarsasagba es probald meg az elet napos oldalat nezni. :)
2016. febr. 10. 15:14
4/8 anonim válasza:
Olyan nincs, hogy ne tetszenél senkinek!!! Csak még lehet, hogy nem találkoztál vele, vagy még nem vetted észre.
2016. febr. 10. 19:33
5/8 anonim válasza:
A lányok nem is fognak észre venni ha nem mész oda beszélgetni. Én sem figyelek azokra az osztálytársakra Akik csak nézelődnek. 19/l
2016. febr. 13. 20:31
6/8 Szilveszter Fülöp válasza:
Magadat mennyire tudod elfogadni( külső -belsőleg). Mert először magaddal kell megbarátkoznod,magadat kell szeretnéd,ahhoz hogy más nyisson feléd ahhoz magadat kell rendbe rakni lelkileg. Légy optimista, pozitív felfogású és az idővel a kisugárzásodon és az önbizalmadon látszani fog hamarosan.
2016. febr. 13. 20:47
7/8 anonim válasza:
Fiuk ismerkedjetek eloszor bartaitok legyen sracok haverok utan johet csaj. Mindenkinek osszejohet aki akarja es tesz erte. Hidd el neked is lesz valakid csak ugy aljj hozza. Fel a fejjel es meg nagyon sok idod van, de aljj ugy hozza es lesz akkor baratnod.
Bocsi az ekezetekert 15/L.
2016. febr. 13. 20:47
8/8 A kérdező kommentje:
De én még soha életemben nem beszélgettem lánnyal.
Csak azok az információ átadások voltam, de azok nem beszélgetések.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!