Nincs egyetlen igaz barátom sem és nem is lehet a jelenlegi ismerősi körömből, de nagyon hiányzik egy ilyen ember, mit tehetnék?
Hali!
Igaz barát az egy nagy nyeremény. Azt nem lehet csak úgy megtalálni. Keressél és majd találsz is. Máskülönben Férfi vagyok az iskola/egyetem után és Budapesten élek. Megismerkedtem egy Isteni Hölgyel. Csodálatos az asszony. 170 cm - 50 kg - 21 éves. tehát boldog és szerencsés vagyok.
Atyaég... :D
Egyébként igen, egy értelmes de mégis szabad természetű barátra vágyom, nem egy átlagos emberre akit a mindennapok és azok gondjai foglalnak le.
Hát, Kérdező, sok sikert!
Nekem "legjobb cimbim" utoljára az óvodában volt, az iskola kinyírta az egészet. Azóta nincsenek /barátaim/, maximum haverok, akikkel lehet szórakozni. Néha én is elgondolkozok, jó lenne még egyszer egy nagy barátság, de elég a feleségem. Legalább vele egy húron pendülök, jobban jártam vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!