Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk! Mi lenne az az ok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Mi lenne az az ok amiért nem tudtok lányként tekinteni valakire? Inkább a személyiség vagy inkább a külső?

Figyelt kérdés

Nem akarom "ismételni a kérdést" úgyhogy más szempontból járnám körbe a konkrét szituáció kihagyásával:

Egy 14 éves lány esetében lerombolja az idealizált képet pl a piercing, "fiús témák"-ra való fogékonyság -sok fiú haver.. és nem autókra gondolok. :D-, kicsi mellek és hasonlók?

A melleimet leszámítva a külsőmmel nincs problémám, pontosabban ezzel is csak azaz egy, hogy láthatóan nem kelti fel az érdeklődésüket pedig kb minden más csaj igen, a személyiségemmel sem de mindkettő elég szubjektív dolog.

Szerintetek? Mondjuk nagyon megítélni egyiket sem tudjátok "látatlanban" nemde? XD De azért így a kérdésbe kapásból nem raknék képet, esetleg pü mert hát mégis csak más.. vagy nem XD. ^^

PS: Nem kell "finomkodni" ha nálatok például a külső kizáró ok akkor tessék leírni hozzászoktam a fiús fogalmazáshoz. :D

14L

2018. márc. 31. 10:54
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ezt most nekem írtad? Az utolsó válaszoló vagyok. Én nem kértem képet.
2018. márc. 31. 12:30
 12/14 anonim ***** válasza:

A piercing kifejezetten plusz nálam ha jól is áll. Sok-sok fiúval ellentétben én nem szeretem a nagy melleket valamiért számomra nincs bennük semmi izgató. A fiús témákkal sincs gond rengeteg lánynak jönnek be fiús témák és rengeteg lánynak vannak fiú barátai ez semleges számomra. Ha gondolod küldj képet de nem erőltetlek semmire, valamint ha csak beszélgetni akarsz is rám írhatsz, de ezt sem erőltetem. Nekem egyedül a piercing a furcsa de ha jól áll nincs vele baj szerintem, nem a kinézeted adja a személyiséged.

16/F

2018. márc. 31. 12:44
 13/14 anonim ***** válasza:
Szerintem nyomi vagy. Legalabbis az írásod alapjan ez jott le.:D
2018. márc. 31. 17:13
 14/14 anonim ***** válasza:
Beszarok a kommenteken xD "Imadom amikor egy 14 eves azt hiszi okosabb a felnottnel" ezzel csak az baj hogy ahogy látom nem csak hiszi, neked sajnos nagy a pofád csak épp senki nem érti mire fel. Kérdező nekem tetszik a stílusod jó tudni hogy nem csak én vagyok bolond, ésszerintem a legjobb ha ilyen(kezdem magam felb#szni azzal hogy nem bírok helyesen írni) maradsz értelmes ér retard egyben vicces kombó, én már csak tudom xD óóóóó várjunk majdnem lemaradt 16/f akartam még valamit de... elfelejtettem amúgy tudok róla hogy röpke 3 nappal lemaradtam de hát nah valakinek késni is kell nemde? xD
2018. ápr. 3. 05:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!