Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek mennyire számít a külső?
Ha egy fiúnak jó a személyisége, akkor számít hogyan néz ki? Illetve ha egy fiú jól néz ki, számít a személyisége?
17/F
Nekem személy szerint mindig a személyiség számít.
Volt már olyan barátom akire a szüleim mondták hogy ronda de én szerettem.
14/L
Hiaba nez ki jol, ha egy s...fej.
Viszont ha jo a szemelyisege, akkor is kell,hogy minimalosan jol kinezonek talaljuk, mivel a szerelem nem csak egymas megertese es szeretese (kb.mintha csak baratok lennetek) hanem testi vagyra is szukseg van.
tetszik és jó fej = párkapcsolat (ha ő is akarja)
nem tetszik, de jó fej = barátság
tetszik és s**gfej = nem akarom ismerni
nem tetszik és s**gfej = értelemszerűen
de nincs ilyen, hogy "nem jól néz ki", legfeljebb egy lánynak nem az esete. mindenkinek más az ízlése.
Minden esetben szamit az, hogy hogy nez ki. Nem kell adonisznak lennie, de lehet barmilyen hiper aranyos, hipercuki, ha kozben kulsoleg kifejezetten tavol all az en izlesemtol vagy eppen egyszeruen apolatlan.
Es igen, szamit a belso. Pont nem erdekel, hogy valaki milyen helyes, ha melle egy tusko, szintugy nem lesz nalam eselye.
Nekem a belső jobban számít.
De én a külsőt is nézem. A kövérebb fiúk engem taszítanak például, egyszerűen.. Nem. Az arca számomra fontos, de valóban nem kell brutál helyesnek lennie, csak ápolt legyen.
14/l
Nem kell kockahas vagy full izom, sőt nem kell, hogy 1 gramm felesleg se legyen rajta..csak legyen ápolt és engem fogjon meg, mimden lanynak mas jon be. Ez amugy ugyanaz, mint hogy neked szamit egy lanyban, hogy hogy nez e ki. Ha csak a belsoje tetszene, de nem talalnam vonzonak akkor siman baratok vagyunk. Ha meg emelle vonzonak is talalom akkor lehet szo arrol, hogy esetleg kapcsolat ha o is szeretne. Szval igen szamit..szerintem erre a legtalalobb az, hogy...
"A kulso megfog, a belso megtart.."
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!