Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miert van az hogy a fiuk nem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert van az hogy a fiuk nem vesznek eszre?

Figyelt kérdés
Kulsom rendbe van,apolt,jol oltozott,haj,smink,mindig mosolygok,elegge nyitott vagyok,de mindig ugy jarok hogy a baratnoim tetsznek meg a fiuknak..es ezek utan el is megy a kevdem mindentol,hisz en lathatatlanna valok :/ Kezd kihalni bennemna remeny..Es mar szeretnek egy kapcsolatot,vagyok a torodesre,akivel megoszthatok dolgokat stb. Mit mondtok,mi a megoldas?

2018. márc. 30. 16:55
1 2
 11/12 Mádár0218 ***** válasza:
Pl, bennem is megvan de van egy úgymond anomália a személyiségbemből fakasva
2018. márc. 30. 21:46
 12/12 anonim ***** válasza:
7-es vagyok, zavar kérdező, mert nem ez a megszokott, ha ennyit nem bírsz megtenni egy publikus fórumon, akkor el bírom képzelni mekkora erőfeszítéseket teszel azért, hogy észrevegyenek a fiúk és legyen barátod. :D
2018. márc. 30. 23:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!