Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Engem miért nem vesznek észre?
Sziasztok!:)
Nem is tudom hol kezdjem. Valamiért velem nem olyanok a fiúk mint a többi lánnyal.Engem figyelmen kívül hagynak, vagy ha nem akkor csak arra vagyok jó ,hogy megmondjam miből felelünk, vagy odaadjam a házim (nem vagyok az a húú de jó tanuló de minden tőlem telhetőt megteszek, és a házim is mindig megcsinálom) Egyszerűen unom ,hogy ha barátnőm nem tud válaszolni a kérdésre (99,9%-ban őt kérdezik)akkor jövök én. Minden fiú a barátnőmben (osztálytársamban) látja a nagy "Ő"-t. Nem az ,hogy zavar de legalább velem is beszélgessenk már.. Legszívesebben néha elordítanám magam ,hogy "Hahó itt vagyok". Ez a helyzet leginkább olyan 7-8fiúval jellemzi a kapcsolatom. A többivel minden oké:)
Magamról jellemzés: Mások szerint, cuki, kedves aranyos, és mindig mondják ,hogy milyen szép arcom van,testalkatilag:vékony vagyok, nem az a nagyon nagyon vékony,olyan homokóra alakom van. Egy légynek se tudnék ártani, nem beszélek összevissza, nem vihorászom. És nem nyalizok, és veszem el a tollukat a fiúknak (ez csak egy példa volt mert barátnőm ezt csinálja). Sokat mosolygok, bár úgy tűnik ez nem hatásos... Nem tudom, eddig még sose volt barátom, most ne higyjétek azt ,hogy minden áron kell, csak nem értem ,hogy még tetszeni se tetszek nekik! Voltam egy házibuliban ahova fiú osztálytársam hívott.. és ott is mintha ott se lennék, a fiúk kb nem mertek megszólítani, volt aki igen és tök jót beszéltünk, aztán 2perc múlva a barátnőmmel smárolt az orrom előtt.. De barátnőm is tudta ,hogy tetszik nekem, aztán másnap a smárolós képeiket küldözgette nekem. Had ne mondjam mennyire jól esett!Nem voltam beleesve, csak egyszerűen nem értem barátnőmet se ,hogy miért kell minden hímneműre rámászni, az elmúlt 7hónapban 12fiúval volt dolga (mármint csak húzta az agyukat ne gondoljatok többre) megvárta még beléesik mindenki aztán egyesével lapátra tette őket! Valamiért, belé automatikusan beleesnek a fiúk.. Bocsánat kicsit eltértem az eredeti témától...
Ti mit gondoltok? Ez a második évem ebben a gimiben. 16/L
Tökéletesen leírtad a helyzetemet.
Csak én egy IGAZI barátnőt tudhatok magam mellett, aki nem tesz ilyen k..ög dolgokat
Lehet, hogy kéne jelezned, hogy te is létezel...ha pl. te mész odahozzájuk, kicsit változtatsz a stílusodon, hogy jobban kiemelje az alakod, esetleg egy új haj...vagy nem adod oda a házit-hidd el azt rögtön észrevennék
Szerintem azért nem vesznek észre, mert nekik természetes, hogy te vagy a csendes, okos, mindig odaadom és mindent tudok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!