Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miert van az hogy a fiuk nem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miert van az hogy a fiuk nem vesznek eszre?

Figyelt kérdés
Kulsom rendbe van,apolt,jol oltozott,haj,smink,mindig mosolygok,elegge nyitott vagyok,de mindig ugy jarok hogy a baratnoim tetsznek meg a fiuknak..es ezek utan el is megy a kevdem mindentol,hisz en lathatatlanna valok :/ Kezd kihalni bennemna remeny..Es mar szeretnek egy kapcsolatot,vagyok a torodesre,akivel megoszthatok dolgokat stb. Mit mondtok,mi a megoldas?

2018. márc. 30. 16:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

A leírásod alapján semmi hiba nincs benned.

Bővebb jellemrajz priviben? :)

2018. márc. 30. 17:17
 2/12 anonim ***** válasza:
Hány eves vagy? Milyen barátnőid vannak? Mert lehet hogy te is szep vagy, de amikor egymás mellet vagytok, akkor inkább rajuk siklik a fiúk tekintete. Dr azis lehet, hogy nagyon is eszrevesznek, csak te komolyabbnak tűnsz, ezert inkabb egy konnyebb prédára mennek, vele beszélgetnek
2018. márc. 30. 17:17
 3/12 A kérdező kommentje:
Igaz..en kicsit erettebb vagyok,de vannak olyan fiuk akik ugyanugy erettek es semmi...marmint nem 14 evesekkel vagyok :))
2018. márc. 30. 17:21
 4/12 Mádár0218 ***** válasza:
44%

Esetleg túl nagyok az elvárásaid?

Személyiségileg nem jösz be a környezetedben tartózkodó srácoknak

Lépj te, közeledj beszélgess

19/F

2018. márc. 30. 18:19
 5/12 A kérdező kommentje:
Lehet nagynak nevezni az elvarasaim,de tudom mit erdemlek :) es semmi koze a penzhez mielott valaki elkezdene hogy a lanyok csak ara hajtanak :))
2018. márc. 30. 18:23
 6/12 Mádár0218 ***** válasza:
Mik az elvárásaid?
2018. márc. 30. 20:20
 7/12 anonim ***** válasza:
Nem tudom, beszélni is ékezetek nélkül szoktál talán?
2018. márc. 30. 20:33
 8/12 A kérdező kommentje:
Mit zavar teged hogy ekezet nekul irok?Nelkule nem tudosz elolvasni amit irok?
2018. márc. 30. 21:28
 9/12 A kérdező kommentje:
#7 legyen figyelmes,azaz torodjon velem,tudjunk szorakozni,jol erzni magunk,tiszteljen,legyen oszinte,legyen ott a nehez idokben..most nem jut tobb eszembe.
2018. márc. 30. 21:32
 10/12 Mádár0218 ***** válasza:
Ez nem nagy elvárás, a legtöbb férfiben ez benne van aki nem csak dugni akar
2018. márc. 30. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!